Detail info
Close

PAVEL ŽALMAN LOHONKA A SPOL.

PAVEL ŽALMAN LOHONKA A SPOL.

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Skupina Žalman a spol. nebyla oficiálně založena (alespoň neexistuje žádná zakládácí listina), za okamžik jejího vzniku je považováno první vystoupení tria Žalmanův jihočeský výběr na Portě v Plzni v roce 1982. Sdružení, později přejmenované lidmi od muziky Žalman & spol., se prakticky přes noc stalo legendou. Žalman v té době ještě působil ve skupině Minnesengři a současně začal vystupovat sám. Čeká vás jedinečný koncert v duchu letošních oslav 75. narozenin Pavla Lohonky. Dále hrají a zpívají Michaela Hájková, Petr Novotný a Petr Havrda.

 

Vážení návštěvníci!

Vstupenky se většinou prodávají s několikaměsíčním předstihem. Bohužel nemáme věšteckou kouli. Ani si nedovolíme odhadnout hygienicko-protiepidemické opatření Ministerstva zdravotnictví platné v den konání vašeho programu. Tyto informace pravidelně zveřejňujeme na našich internetových stránkách www.divadlogong.cz.

 

Divadlo Gong

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top