Detail info
Close

VINETŮŮŮ!, Kyjov

VINETŮŮŮ!, Kyjov

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Divadelní komedie v režii Roberta Bellana
Režie: Robert Bellan  •  Hrají: Jiří Hejcman, Martin Hudec, David Macháček, a ďalší, Martin Vrtáček, David Vaculík, Vlastimil Mahdal
Divadelní komedii na motivy knih Karla Maye a filmů Haralda Reinlana psala zrežíroval Robert Bellan, autor diváckých hitů, jako jsou Rychlé šípy nebo Normální debil. Nadsázka a humor při zachování odkazu Karla Maye budiž pozvánkou pro všechny příznivce romantiky divokého západu i dobré zábavy.
Divadlo PECKA
Profesionální divadlo PECKA vzniklo jako „volnočasová“ aktivita režiséra Roberta Bellana a hostujících herců Slováckého divadla. Poněkud kvalitativně zavazující název divadla (PECKA) je významově propojen s typickým produktem slováckého regionu – švestkami, potažmo slivovicí. Má zaručovat kvalitní divadelní představení, které jde k „jádru“ věci a které bude originálně „vonět“ a „chutnat“.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top