Detail info
Close

MACY GRAY

MACY GRAY

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MACY GRAY + THE CALIFORNIA JET CLUB – THE RESET TOUR

Macy Gray se vrací v čele své vlastní kapely The California Jet Club s novým albem The Reset do České republiky!

Stále eklektická zpěvačka, skladatelka a herečka Macy Gray se vrací ve vrcholné formě s novým inspirovaným jedenáctipísňovým albem The Reset od Moonslice Records a v novém podání - v čele své vlastní kapely The California Jet Club. Album The Reset, které produkoval Tommy Parker, odhaluje 360 stupňů Macy Gray v její nejlepší lyrické introspektivě a hlasové živelnosti. Písně se pohybují od Macyiny charakteristické zranitelné intimity v hlavním singlu "Thinking of You", přes epickou orchestrální baladu "You Got Away" a slavnostní, sexy cirkus "Bottom to the Top" až po zvučně odražený zpěvný vzlet "Every Night" se speciálním hostem, rapperem Mainem.

Díky tomu, že se toto album odlišuje od předchozích deseti studiových projektů ve vynikajícím katalogu umělce, který byl pětkrát nominován na Grammy (a jednou vyhrál), se na něm plně podílejí členové jeho koncertní kapely, bubeník Tamir Barzilay, klávesista Billy Wes a baskytarista Alex Kyhn. Ačkoli se všichni tři specializují na konkrétní nástroje, jsou multiinstrumentalisty, spoluautory a zpívají v pozadí. Ve vysílání pořadu "Jimmy Kimmel Live" z června 2021 je Tamir vidět, jak hraje na kytaru a bicí současně. Trojice obepíná Macy svým zvukem jako v rukavičkách. A ona jim na oplátku poskytuje plnou licenci k tomu, aby zářili stejně jasně jako před reflektory pódia.
Vzhledem k nenápadnému posunu od sólové umělkyně ke zpěvačce kapely Macy uvažuje: "Odtud pocházím. Vzpomínám si, že Janis Joplin začínala jako vedoucí skupiny Big Brother and The Holding Company. A když jsem začínala, hrála jsem v kapele. Myslela jsem si, že nás všechny podepíšou, když jsem dostala svou první nahrávací smlouvu... ale oni chtěli jen sólovou zpěvačku."
Celkově vzato by album The Reset od Macy Gray & The California Jet Club mohlo být světovým lékem na všechno znepokojivé, beznadějné a všední. Jeden obrovský krok pro Macy... jeden obrovský krok pro muže a ženy.

---

Dítě do 15 let se účastní koncertu pouze v doprovodu dospělé osoby starší 18 let. Slevy NE.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top