Detail info
Close

Guns N’ Roses

Guns N’ Roses

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

LEGENDÁRNÍ GUNS N‘ ROSES SE VRÁTÍ V ROCE 2022 DO PRAHY
A NÁVÁŽOU NA ZRUŠENÉ KONCERTNÍ TURNÉ Z ROKU 2020.

Vstupenky z roku 2020 na Stání A a Stání B zůstávají v platnosti i na koncert 18.6.2022. Držitelé těchto vstupenek mohou tedy přijít i s původními vstupenkami na zrušený koncert z roku 2020.

Pokud jste držiteli vstupenek na sezení, je potřeba kontaktovat naši zákaznickou linku –reklamace@ticketportal.cz , prostřednictvím emailu (pošlete foto původních vstupenek), kde Vám rádi poskytneme nové adekvátní vstupenky k sezení a pošleme je zpět na Váš email. Tato výměna bude probíhat do 16.6.2022 do 12h.

CENA VSTUPENEK: 1490 - 3000 Kč

15:00 Otevření areálu
16:15 Tyler Bryant & The Shakedown
17:15 Gary Clark Jr.
18:45 – 22:15 Guns N' Roses

Prohlášení GnR
„Ahoj fanoušci, bohužel musíme vás ještě jednou požádat o trpělivost. Naše letní evropská turné budou přeložena na rok 2022, ale s přidaným bonusem nových koncertů a speciálního hosta GaryhoClarka mladšího!
Turné začíná v portugalském Lisabonu 4. června 2022, s novými termíny v Norsku, České republice, Polsku, Nizozemsku a Itálii.
Jsme vám i nadále vděční za pochopení a podporu v této bezprecedentní době. Už je vidět Světlo, je na konci tunelu a tak se těšíme, až se v letošním roce vrátíme na jeviště v USA, Austrálii, na Novém Zélandu a příští roce i v Evropě a dalších teritoriích!”

Tyler Bryant & The Shakedown jako předkapela Guns N‘ Roses!
Tyler Bryant & The Shakedown nahrazují The Mammoth WVH, který se bohužel z produkčních důvodů nemůže zúčastnit jako předkapela na koncertě GnR.
Tyler Bryant & the Shakedown je americká rocková skupina. Skupinu založil v Nashvillu ve státě Tennessee kytarista Tyler Bryant a od té doby vydala čtyři úspěšná studiová alba, absolvovala turné se skupinami jako Jeff Beck, ZZ Top, Aerosmith, AC/DC, Guns N' Roses a Lynyrd Skynyrd.

---

Žádosti o vstupenky pro vozíčkáře + doprovod zdarma zasílejte na rezervace@ticketportal.cz
Jiné slevy: NE
Umístění tribun a velikost ploch na stání slouží pouze pro ilustrační účely a nemusí přesně odpovídat situačnímu rozmístění přímo na místě.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top