Detail info
Close

Slavia Museum

Slavia Museum

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Prožijte příběh slávistické hvězdy! Jedenáct stanovišť, jedenáct jedinečných červenobílých zážitků! Vychutnejte si návštěvu legendárního Edenu – domovského stánku nejstaršího českého klubu plnými doušky. Nahlédněte do hráčské šatny, kde se převlékaly hvězdy Barcelony, Borussie Dortmund, Chelsea, Arsenalu nebo Leicesteru. Vyzkoušejte si pohled na hřiště ze střídačky jako hráč Slavie, objevte prostory pro tiskové konference a rozhovory fotbalistů s médii nebo si prohlédněte hrací plochu a zázemí z nejvyššího patra stadionu. 

Součástí Stadium Tour je i prohlídka největšího fotbalového muzea v Česku. Výstavní prostory se nacházejí ve dvou podlažích, galerie unikátních fotbalových dresů sahá až do čtvrtého patra nejmodernějšího fotbalového stadionu v republice.  Slavia Museum má rozlohu více než 1 200 metrů čtverečních a ve svých sbírkách čítá více než 1 200 artefaktů. Velká většina je vystavena a zpřístupněna široké veřejnosti, část z nich odpočívá ve slávistickém archivu. Vystavené exponáty jsou stále doplňovány a obměňovány.

Novinkami jsou pohár pro vítěze ligy a domácího poháru ze sezony 2020/2021 nebo artefakty z Evropské ligy UEFA ze stejné sezony. 

Z prohlídky muzea a stadionu si můžete kromě jedinečného zážitku odnést zdarma památeční fotografii ze samoobslužného fotokoutku.

Více informací včetně ceníku naleznete na tomto ODKAZU.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top