Detail info
Close

PINK FLOYD HISTORY TOUR 2022

PINK FLOYD HISTORY TOUR 2022

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Pink Floyd History “Time Machine Tour 2022“  /Kongresové centrum Zlín/

Kapela PINK FLOYD HISTORY se do Zlína vrací po třech letech, kdy sklidila v Kongresovém centru Zlín fenomenální úspěch.  Letos přijíždí s novou koncertní show Time Machine, se kterou opět vyprodává sály po celém světě. Za tímto velkolepým projektem jednoho z nejlepších Pink Floyd tribute bandů na světě stojí sedm vynikajících hudebníků, kterým se daří do nejmenších detailů reprodukovat jedinečnou atmosféru, stejnou jako zažívali posluchači na koncertech kapely Pink Floyd. Už tak silný hudební zážitek je navíc ještě umocněn působivou světelnou show, fascinující scenérií a originální videoprojekcí mapující tvorbu legendární kapely na pozadí světových dějin

Vstupenky zakoupené na původní datum 18. 10. 2020 a 24. 1. 2022 zůstávají v platnosti bez nutnosti výměny.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

ZMĚNA: THE PINK FLOYD HISTORY, 24.1.2022, ZLÍN

ZMĚNA:

Koncert THE PINK FLOYD HISTORY se v plánovaném termínu 24.1.2022 (původně 18.10.2020/27.01.2021) od 20:00 a v místě Kongresové centrum, Zlín neuskuteční a PŘESOUVÁ se na nový termín 2.10.2022. Čas i místo konání akce zůstává beze změny.

 

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na náhradní termín a není potřeba je vyměňovat.



Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal


Top