Detail info
Close

AGEL Open 2022

AGEL Open 2022

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Turnaj v Ostravě bude plný hvězd

OSTRAVA, 7. října - Turnaj, jaký tu ještě nebyl. Pět hráček z elitní světové desítky a celkem šest grandslamových vítězek. To je hrací pole, které dnes odtajnil tenisový turnaj AGEL Open 2022.

„Jsme nadšeni, sestava je to naprosto exkluzivní,” prohlásil Tomáš Petera, majitel firmy Perinvest, která akci pořádá. „Přihlásily se první čtyři hráčky světa. Znamená to, že nás už od prvního kola čekají skvělé zápasy.”

Hlavní hvězdou je Iga Swiatek z Polska, bezkonkurenční královna letošní sezony. Chybět nebudou obě loňské finalistky (Anett Kontaveit a Maria Sakkari) a samozřejmě také Češky: Karolína Plíšková a Barbora Krejčíková.

V turnaji nejsou z domácích hráček samy. Díky divoké kartě budou v Ostravě startovat i Karolína Muchová a Tereza Martincová. Další talentované Češky dostanou šanci v kvalifikaci.

„Za divokou kartu jsem nesmírně vděčná a snad se díky ní odrazím zpátky nahoru,” říká Karolína Muchová. „Když vidím seznam přihlášených, je to opravdu síla a lidi se mají na co těšit. Žebříčkově mezi ostatní momentálně nepatřím, ale herně si na ně věřím.”

Turnaj kategorie WTA500 začne v Ostravě hlavní soutěží v pondělí 3. října. Lístky už jsou prostřednictvím sítě Ticketportal v prodeji. Jejich cena začíná na 300 a končí na 500 korunách.

Oproti minulým ročníkům bude možný vstup i do atletické haly na kvalifikaci a soutěž deblistek, a to za 100 korun.

Program zápasů a jejich začátky na jednotlivé dny naleznete na stránkách www.agelopen.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture AGEL Open 2022
picture AGEL Open 2022
picture AGEL Open 2022
Top