Detail info
Close

CEV EuroVolley 2021: PERMANENTKA

CEV EuroVolley 2021: PERMANENTKA

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Nenechte si ujít jedinečné zápasy české volejbalové reprezentace na domácím mistrovství Evropy v Ostravě, které se do České republiky vrátilo po dlouhých deseti letech a které je zároveň vyvrcholením oslav 100 let českého volejbalu. Ostravar Aréna bude hostit prestižní utkání základní skupiny B s týmy Česka, Itálie, Slovinska, Bulharska, Běloruska a Černé Hory. Následně budou mít čeští fanoušci možnost vidět čtyři osmifinále a dvě čtvrtfinále.

Přijďte podpořit naše reprezentanty v bojích s těmi nejlepšími evropskými týmy, užít si skvělou sportovní podívanou a být sedmým hráčem na hřišti v cestě za vítězstvím.

 

PROGRAM OSMIFINÁLE
Neděle 12. září 2021:
16:00 Itálie – Lotyšsko (osmifinále 5)
19:00 Německo – Bulharsko (osmifinále 8)

Pondělí 13. září 2021:
16:00 Slovinsko – Chorvatsko (osmifinále 6)
19:00 Francie – ČESKO (osmifinále 7)


PROGRAM ČTVRTFINÁLE (časy budou upřesněny ze strany CEV)
Středa 15. září 2021:
vítěz osmifinále 5 – vítěz osmifinále 8
vítěz osmifinále 6 – vítěz osmifinále 7


Vstupenky se prodávají do jednotlivých sektorů. Celodenní vstupenka platí vždy na všechna utkání daného dne.

VIP vstupenka zahrnuje celodenní vstup na všechna utkání daného dne na VIP tribunu a zároveň vstup do VIP prostor s občerstvením (balkon). VIP prostor bude otevřen jednu hodinu před začátkem prvního utkání daného dne a uzavře se nejpozději jednu hodinu po skončení posledního utkání daného dne.

- Členové Českého volejbalového svazu po zadání promo kódu (číslo registrace člena ČVS) obdrží slevu 10 % z celkové ceny vstupenky (max. 5 ks na utkání, na jedno registrační číslo). Sleva se nevztahuje na VIP vstupenky a nelze kombinovat s dalšími slevami. Sleva platí pouze na vstupenky zakoupené v online předprodeji, nevztahuje se na vstupenky zakoupené na pokladně. Platí do 15.9.2021.
- Studenti a důchodci starší 65 let sleva 10 % z ceny vstupenky. Sleva se nevztahuje na VIP vstupenky a nelze kombinovat s dalšími slevami. Sleva platí pouze na vstupenky zakoupené v online předprodeji, nevztahuje se na vstupenky zakoupené na pokladně.
- Dítě do 4 let zdarma, bez nároku na sedadlo.

Více informací na CEV a na sociálních sítích České volejbalové reprezentace (FB, INST)

Pro hromadné objednávky (více než 20 osob) či v případě jakýchkoliv dotazů kontaktujte vstupenky@cvf.cz

Osoby ZTP/P + 1 osoba doprovodu vstup zdarma, kontaktujte prosím vstupenky@cvf.cz .

Akce se bude konat za aktuálně závazných a platných hygienicko – epidemiologických nařízení, která budou průběžně aktualizována s blížícím se termínem konání akce.

Pravidla pro vstup na akci (k 1. 9. 2021)

Pro vstup na akci je nutné splnit podmínky pro vstup návštěvníků na akci vydané platným mimořádným opatřením Ministerstva zdravotnictví ČR či opatřeními vydanými příslušnou hygienickou stanicí v Ostravě. K aktuálnímu dni se jedná o tyto podmínky:

a) osoba (s výjimkou dětí do dovršení 6 let věku) absolvovala nejdéle před 7 dny RT-PCR vyšetření na přítomnost viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo

b) osoba (s výjimkou dětí do dovršení 6 let věku) absolvovala nejdéle před 72 hodinami POC test na přítomnost antigenu viru SARS CoV-2 s negativním výsledkem, nebo

c) osoba (s výjimkou dětí do dovršení 6 let věku) byla očkována proti onemocnění covid-19 a doloží národním certifikátem o provedeném očkování nebo národním certifikátem o dokončeném očkování, že u očkování uplynulo:
i) od aplikace druhé dávky očkovací látky v případě dvoudávkového schématu podle souhrnu údajů o léčivém přípravku (dále jen „SPC“) nejméně 14 dní, nebo
ii) od aplikace dávky očkovací látky v případě jednodávkového schématu podle SPC nejméně 14 dní,

Návštěvníci jsou povinni respektovat aktuální platná nařízení ohledně povinnosti mít nasazený respirátor či jiný ochranný prostředek bez výdechového ventilu s filtrační účinností alespoň 94% (třída FFP2 / KN 95) či chirurgickou roušku. Látkové roušky, šály či šátky nejsou nadále považovány za dostatečnou ochranu.

V rámci areálu jsou pak návštěvníci dále povinni dodržovat aktuálně platná nařízení, která mohou obsahovat další speciální podmínky pro pohyb ve vnitřních prostorách (povinnost mít vždy nasazený respirátor, dodržovat rozestupy alespoň 1,5 m).

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture CEV EuroVolley 2021: PERMANENTKA
Top