Detail info
Close

AMON AMARTH & MACHINE HEAD

AMON AMARTH & MACHINE HEAD

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

AMON AMARTH & MACHINE HEAD oznamují společné turné po Evropě! Do PRAHY dorazí v říjnu 2022!

16.10.2022, PRAHA, TipSport Arena

Speciální host: THE HALO EFFECT

Vstupenky v prodeji od pátku 5. listopadu, 10:00.

Milí fans, připravte se na nejmonumentálnější metalové turné roku 2022! Dvě z nejuznávanějších heavy metalových kapel světa, švédští viking-metaloví vůdci AMON AMARTH a metalové ikony z Bay Area MACHINE HEAD se spojují na kolosálním halovém turné s názvem „Vikings And Lionhearts“, a v září a říjnu 2022 budou řádit po celé Evropě!
K tomuto metalovému páru snů se ještě připojí se svou show nová kapela THE HALO EFFECT, která se skládá z pěti významných osobností a průkopníků švédského melodického death metalu: Peter Iwers, Daniel Svensson, Jesper Stromblad, Niclas Englin a Mikael Stanne.

AMON AMARTH prohlašují: „Vikingové, jsme znovu povoláni k nájezdu! AMON AMARTH spojují své síly s našimi dlouholetými přáteli se lvím srdcem, s všemohoucími MACHINE HEAD, aby spolu příští podzim podnikli cestu zkázy napříč Evropou. Vaše pohanské duše budou svědky zbrusu nové, maximálně vytuněné produkce obou kapel, a půjde o nejmonumentálnější metalovou událost roku. K plundrování se připojí také švédští THE HALO EFFECT, kteří ztělesňují ducha legendárního gothenburgského soundu. Sledujte další novinky, protože už je pomalu čas popadnout vesla a veslovat k vítězství. Zůstaňte v bezpečí, zůstaňte silní a horns up!"

Frontman MACHINE HEAD, Robb Flynn, říká; „Helmice a Lví srdce se radují! S velkým potěšením oznamujeme náš triumfální návrat do vaší země, abychom drtili lebky, pařili v circle pitech a vypili všechno vaše pivo! Jen na to tentokrát nebudeme sami. A to je správné! Poprvé za téměř deset let se MACHINE HEAD zřeknou svých obvyklých „Večerů s…“, aby spojili síly s našimi, bitvami zocelenými bratry, všemocnými AMON AMARTH a jejich krajany THE HALO EFFECT. Toto absolutní monstrum turné odstartuje na podzim 2022 a bude to 100% nejvíc devastující noc, jakou jste kdy prožili. Takže, připravte se hrozit, zvedat pivní korbele a pořádně mlátit hlavami na nejvíc heavy turné roku 2022! Nikdo nemůže odolat síle této čisté, epické aliance. Jdeme si i pro tebe!"

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top