Detail info
Close

S tvojí dcerou ne!

S tvojí dcerou ne!

Datum: 7. dubna 2024
Místo: Divadlo Gong
Adresa: Sokolovská 969/191, Praha 9-Libeň

Současná komedie plná krkolomných situací a trapasů o tom, jak snadné je spadnout do manželské krize, ale jak z ní ven...?

Vstupenky

neděle
7
dub. 2024
16:00
S tvojí dcerou ne!
Divadlo Gong

Praha

Informace o akci

S tvojí dcerou ne!

Manželská krize a jak z ní ven

Příběh dvou docela obyčejných manželských párů způsobí nejprve lehkou zápletku. Postupně však doslova gejzír bláznivých situací, a to za přispění dospívající dcery, jejího kluka a ubohého bytaře, který přijde poctivě krást, zamotá se do světa intelektuálů a jen zírá, kam se to připletl.

Antonín Procházka je obdařen talentem pro komediální žánr. Text jeho hry mluví divákům z duše. Je to příběh docela obyčejných manželských párů (bankovní úředník s učitelkou a majitel neprosperující umělecké agentury s knihovnicí), snažících se předejít možné manželské krizi.

 

Hrají: Petr Nárožný, Naďa Konvalinková, Týna Průchová / Karolína Vágnerová, Zuzana Slavíková / Dagmar Novotná, Martin Zahálka / Pavel Kikinčuk, Antonín Procházka / Viktor Limr / Antonín Procházka ml., Vilém Dubnička


Autor: Antonín Procházka
Režie: Antonín Procházka
Produkce: Jana Hanzlíčková, Agentura Harlekýn

 

Délka: 120 min.

Premiéra: 28.3.2004

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Na mapě

google maps
Top