Detail info
Close

Zbigniew Czendlik: Talkshow POSTEL HOSPODA KOSTEL

Zbigniew Czendlik: Talkshow POSTEL HOSPODA KOSTEL

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Zbigniew Jan Czendlik: POSTEL HOSPODA KOSTEL (Talk Show)
Zbigniew Jan Czendlik (1964), řečený Zibi, je římskokatolický kněz polské národnosti působící v České republice a od roku 1992 děkan lanškrounský. Je mediálně známý zejména díky přátelským vztahům s řadou osobností z oblasti kultury, šoubyznysu a sportu.
Působí rovněž jako moderátor, např. v pořadu Českého rozhlasu 2 Jak to vidí (2015) a moderoval rovněž cyklus Uchem jehly v České televizi (2011-2022).
Rád sportuje, dříve hrával fotbal, nyní se věnuje golfu, občas si zahraje tenis nebo zalyžuje. Aktivně se podílí na charitativních a sociálních projektech různého typu, za účelem podpory seniorů či dětí s hendikepem. Je patronem psího útulku.
V říjnu 2016 vyšla kniha Zbigniewa Czendlika a Markéty Zahradníkové se stejnojmenným názvem Postel hospoda kostel, za níž obdrželi cenu čtenářů v rámci soutěže Magnesia litera 2017. V roce 2018 vyšel polský překlad knihy Bóg nie jest automatem do kawy. Koncem roku 2018 se na trhu objevila kniha s přepisy rozhovorů s několika českými osobnostmi z pořadu Uchem jehly, jehož je Zbigniew moderátorem. Nese název Uchem jehly: Zbigniew Czendlik a jeho hosté. V roce 2020 pak její 2. díl. A do třetice vyšla na podzim 2019 kniha Farská kuchařka, jíž je spoluautorem.
V roce 2021 si zahrál po boku Bolka Polívky roli faráře ve filmu Gump-pes, který naučil lidi žít.

Obsahem talk show POSTEL HOSPODA KOSTEL je vyprávění příběhů z jeho života osobního i jiného…
podané humorem jemu vlastním, kdy některé z nich jsou zaznamenané ve stejnojmenné knize a další přinesl život posléze, od jejího vydání. V průběhu 90-ti minut se také dotýká problematiky současného světa a jejího aktuálního dění, o čemž všem se rád s diváky otevřeně podělí.
Hostem pořadu bude Martina Viktorie Kopecká, farářka Církve československé husitské, finalistka soutěže Stardance.

Součástí pořadu je autogramiáda knih obou protagonistů.

Vstupné: 290 Kč (předprodej / 350 Kč v den konání a na místě)
Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
sedadla bez místenek - open siting / sleva "50% VOZ., ZTP/P,DOPR." pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro doprovod ZTP/P (jedna osoba) - k dispozici na prodejních místech Ticketportal i přímo na ticketportal.cz, slevu zvolte v nákupním košíku / bezbariérový přístup ANO, zvláštní sektor pro vozíčkáře a ostatní držitele průkazu ZTP/P NE

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Zbigniew Czendlik: Talkshow POSTEL HOSPODA KOSTEL
picture Zbigniew Czendlik: Talkshow POSTEL HOSPODA KOSTEL
picture Zbigniew Czendlik: Talkshow POSTEL HOSPODA KOSTEL
Top