Detail info
Close

VÁNOČNÍ KONCERT Bohemian Symphony Orchestra Prague

VÁNOČNÍ KONCERT Bohemian Symphony Orchestra Prague

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vánoční koncert
Marie Dvorská housle
Bohemian Symphony Orchestra Prague (komorní obsazení)
Dirigent Martin Šanda

Správná vánoční atmosféra se neobejde bez melodií, které máme se svátečním časem neodmyslitelně spjaté. Členové prestižního Bohemian Symphony Orchestra Prague proto připravili jedinečný večer plný nejznámějších vánočních melodií, které 26. prosince zaplní kostel U Salvátora na Starém městě.
Komorní koncert nabídne svátečně laděný, a přesto dokonale pestrý hudební mix. Nebudou v něm chybět tradiční vánoční skladby jako O Holy Night Adopha Adama nebo Gruberova Silent Night, kterou všichni známe pod názvem Tichá noc. Na své si přijdou také milovníci těch největších mistrů světové klasiky. Vivaldiho Čtvero ročních dob či Pachelbelův Kánon patří mezi nejznámější díla klasické hudby vůbec. Jako sólistka se představí houslistka Marie Dvorská (členka České filharmonie).

Program:
J. S. PACHALBEL: Canon v D-dur
J. F. WADE: Adeste fideles
A. ADAM: O Holy Night
F. X. GRUBER: The Silent Night / Tichá noc
A. VIVALDI: Čtvero ročních dob (Jaro - Léto - Podzim - Zima)

Bohemian Symphony Orchestra Prague
si připsal na konto nespočet úspěchů, například několik evropských turné s rockovými legendami kapel Deep Purple, Nazareth, Europe, Alice Cooper, Toto, Survivor, Foreigner, Journey, Bonnie Tyler, Uriah Heep a dalšími. Pochlubit se může také spoluprací na projektech se švédskou kapelou Sabaton, britskou kapelou Kosheen, 2Cellos, slavným španělským operním pěvcem José Carrerasem nebo vokální skupinou The Tenors. Seznam hvězdných jmen, která měla s pražským orchestrem co dočinění, je skutečně obsáhlý. Za zmínku stojí například také houslistka Vanessa Mae, zpěvačka Sarah Brightman či trojnásobný držitel Grammy Michael Bublé.
Orchestr má za sebou rovněž řadu klasických koncertů po celé Evropě, vycestoval ale také na turné po Japonsku a Číně. Na české scéně uvádí BSOP mimo jiné řadu abonentních koncertů v Obecním domě v Praze.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO (Parter) / zvláštní sekce pro vozíčkáře a držitele průkazu NE

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top