Detail info
Close

Vánoční koncert JAKUB JAN RYBA: ČESKÁ MŠE VÁNOČNÍ

Vánoční koncert JAKUB JAN RYBA: ČESKÁ MŠE VÁNOČNÍ

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vánoční koncert
JAKUB JAN RYBA: ČESKÁ MŠE VÁNOČNÍ

Bohemian Symphony Orchestra Prague
Bohemian Choir Prague
Dirigent Martin Šanda

Bohemian Symphony Orchestra Prague uvede 26. prosince 2022 v 19:00 v kostele U Salvátora v Praze nejznámější české klasické hudební dílo Jakuba Jana Ryby - Českou mši vánoční.
Česká mše vánoční bývá uváděna také jako mše "Hej, mistře“, nebo lidově "Rybovka". Děj má zasazený do českého prostředí, pro svou prostotu a radostnou svěží atmosféru zůstává srozumitelnou a přístupnou širokému obecenstvu.
Bohemian Symphony Orchestra Prague, Bohemian Choir Prague a přední české sólisty povede šéfdirigent orchestru Martin Šanda.
"Není větší vánoční klasiky, která dokáže oslovit všechny generace posluchačů, než je právě Česká mše vánoční," uvedl Martin Šanda.

Bohemian Symphony Orchestra Prague
si připsal na konto nespočet úspěchů, například několik evropských turné s rockovými legendami kapel Deep Purple, Nazareth, Europe, Alice Cooper, Toto, Survivor, Foreigner, Journey, Bonnie Tyler, Uriah Heep a dalšími. Pochlubit se může také spoluprací na projektech se švédskou kapelou Sabaton, britskou kapelou Kosheen, 2Cellos, slavným španělským operním pěvcem José Carrerasem nebo vokální skupinou The Tenors. Seznam hvězdných jmen, která měla s pražským orchestrem co dočinění, je skutečně obsáhlý. Za zmínku stojí například také houslistka Vanessa Mae, zpěvačka Sarah Brightman či trojnásobný držitel Grammy Michael Bublé.
Orchestr má za sebou rovněž řadu klasických koncertů po celé Evropě, vycestoval ale také na turné po Japonsku a Číně. Na české scéně uvádí BSOP mimo jiné řadu abonentních koncertů v Obecním domě v Praze.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO (Parter) / zvláštní sekce pro vozíčkáře a držitele průkazu NE

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top