Detail info
Close

EVLS Prague PRO 2022

EVLS Prague PRO 2022

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

*EVLS PRAGUE PRO 2022* Vám již podesáté nabízí tu nejlepší evropskou kulturistickou show!

Praha bude koncem Října opět centrem světa fitness a bodybuildingu.
*EVLS* Vám nabídne jak nejkrásnější ženy, v kategorii oblíbených Bikiny Fitness, tak i ty největší a nejsvalnatější mužské postavy, v kategorii Mens Open. Kromě těchto dvou kategorií nabídneme tradičně kategorie Mens Physique a Mens 212 a Mens Classic Physique Nově pak uvidíte závodnice v kategorii Womens Wellness.
Stejně jako v předchozích ročnících, bude i ten letošní bude rozšířen o možnost pátečního setkání s  profesionálními sportovci, ikonami tohoto sportu, v rámci velmi oblíbeného Meet and Greet.
Celá akce se koná pod hlavičkou federace NPC a její profesionální IFBB Pro League, tedy té nejprestižnější federace na světě, která zaštiťuje i bez pochyby ten nejslavnější závod v silových sportech - Mr. Olympia.Už jen to je zárukou obrovské kvality!

  Zároveň by se na podiu měl poprvé v Pro divizi ukázat i Michal Križo Križánek a zabojovat o svůj první start na Mr. Olympia

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top