Detail info
Close

Odpoledne plné zábavy s LOLLIPOPZ v Království železnic

KRÁLOVSTVÍ ŽELEZNIC
Odpoledne plné zábavy s LOLLIPOPZ v Království železnic

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Přijď si užít odpoledne s LOLLIPOPZ, spojené s koncertem, autogramiádou, focením a samozřejmě veselým povídáním a zábavou. 

Odpoledne zahájíme koncertem (cca 60 minut) v němž si společně zazpíváme a zatančíme na největší hity skupiny. Během koncertu i po něm si můžete vyfotit speciální Lollipopz vlak, který jsme před časem instalovali do kolejiště Království. Po koncertu se děvčata rozprchnou po expozici. Každá z nich bude mít své stanoviště, kde se bude podepisovat a fotit. 

Získáš ojedinělou možnost, vyfotit se právě s Tvou oblíbenkyní. Bude to Anet, Amy, Neli nebo Annie? Úplně nejlépe postupně všechny. Autogramiáda je spojená se zábavnou hrou, každá z dívek bude mít pro zájemce speciální otázku a ti, kdo odpoví správně, dostanou navíc speciální podpisovou kartičku. 

V rámci Meet&Greet - focení se všemi dívkami najednou (už bez podpisů). 

Vstupenka Meet & greet nenahrazuje klasickou vstupenku. Ke vstupu na koncert je nezbytné zakoupit i vstupenku na koncert. 

Akce proběhne v unikátním prostřední smíchovské stálé expozice Království železnic. Uvidíš tak mimo LOLLIPOPZ a jejich vlaku také desítky dalších na velkých modelových kolejištích, kde žije přes 30000 malých obyvatel, prohání se tam tramvaje, pojízdná auta i lanovka. 

Program akce: 

14:30 – 15:00: Příchod návštěvníků do expozice
15:00 – 16:15: Koncert Lollipopz
16:15 – 16:20: Přesun dívek na samostatná stanoviště
16:20 – 17:00: Autogramiáda a focení s děvčaty + soutěž o foto-kartu s podpisy
17:00 – 17:40: Meet&Geet – focení s celou skupinou
17:45: ukončení akce 

POZOR! Počet vstupenek omezen. V prodeji je jen 400 ks.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top