Detail info
Close

Streetfighter lll.

Streetfighter lll.

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Streetfighter je zpět!

Třetí ročník Streetfighteru: návrat do Šestky, tři pyramidy, ceny za výkony večera

 

Populární série IAF Streetfighter, která se těší velkému diváckému zájmu, se vrací. A vrací se tam, kde v pandemickém roce 2020 začínala, do OC Šestka nedaleko pražského letiště Václava Havla. Termíny pro zapsání do kalendářů? Startujeme v pátek 26. srpna vahou do 70 kilogramů, následovat bude 2. září váha do 85 kilogramů a 9. září vahou nad 85 kilogramů.

 

„Pokud se cítíš jako Streetfighter, tak si vítán. A je jedno, zda jsi ještě MMA zápasové nepolíbený. Šanci být vybrán má každý, kdo už má alespoň nějakou zápasovou zkušenost z bojových sportů. Streetfighter je o hledání talentů, které poté můžeme podpořit v jejich cestě za snem bojovníka,“ láká do třetího ročníku IAF Streetfighter promotér Petr „Píno“ Ondruš. Bojovníky k přihláškám, fanoušky ke sledování.

 

A jména David Zoula, Mario Brezovský, Matěj Daněk nebo David Závoda a řada dalších budiž důkazem, že nejde jen o planá slova. Bojovat se bude stejně jako loni ve třech pyramidách ve vahách do 70, do 85 a nad 85 kilogramů dle amatérských MMA pravidel světové federace GAMMA. První pyramida už je pro 26. srpna nachystaná a vítěz na své cestě bude muset opanovat čtyři duely, díky velkému zájmu do bojů zasáhne hned 16 zápasníků.

 

Každý galavečer pak bude vysílat v přímém přenosu stanice O2 TV Sport. Pro vítěze pyramid jsou připravené zajímavé ceny včetně placeného kempu v ATT (American Top Team) v Záhřebu. Navrch je v plánu stejně jako na IAF 5 v Plzni vyhlašovat také zápas večera. Rozhodovat o tom bude porota nejdůležitější – fanoušci na našich sociálních sítích.

 

Jak už bylo zmíněno, letošní ročník se uskuteční na místě, kde před dvěma lety Streetfighter startoval – v OC Šestce. „Je to dobře dostupná destinace, všem se nám tam líbilo,“ vysvětlil stručně důvody Ondruš. Ten zatím nechtěl prozradit, zda to bude návrat se vším všudy, tedy i s plůtky a žíněnkami, nebo se bude bojovat tradičně v kleci. „Řeknu jen tolik, bude to opět drsné,“ pousměje se.

 

Zápasy pyramid doplní pochopitelně stejně jako v předchozích letech superfighty. V nich by se měli představit mimo jiné i republikoví amatérští šampioni či účastníci letošní IAF Reality Show, jejíž finále je naplánované na listopadový galavečer.

 

Pro další novinky sledujte naše sociální sítě – Instagram, Facebook i Youtube.

https://iamfighter.cz/

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Streetfighter lll.
Top