Detail info
Close

JIM ČERT

JIM ČERT

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JIM ČERT | Koncerty na Koruně 2022
Legenda undergroundu se vrací do Blanska!
Jim Čert, vlastním jménem František Horáček, český zpěvák a akordeonista zpívající vlastní balady, které vycházejí z východoslovanského folkloru s častými citacemi barokní hudby. Vedle toho hraje zlidovělé hospodské odrhovačky (Ručičky, nebojte se), parodické písně (Mistr z Transporty, pracující s ústřední melodií z filmu Přednosta stanice s V. Burianem, Proč nemáme kořalku, vycházející pak z televizní muzikálové Popelky), případně Marijuanu D. Peela a Tesilová verbež, převzatou od undergroundového souboru The Hever and Vazelína Band.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO, zvláštní sektor pro vozíčkáře a ostatní držitele průkazu ZTP/P NE / každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top