Detail info
Close

C’est la Magie

C’est la Magie

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

C’est la Magie: nejlepší iluzionisté světa v nové show!


Kouzelnická elita Luis de Matos, Darcy Oake, Yu Hojin, James Mores a Enzo Weyne vystoupí v lednu 2023 v Kongresovém centru v Praze, kde se návštěvníkům představí v nové show s názvem C’est la Magie. Jedná se show plnou dokonalých a často i smrtelně nebezpečných triků. Nebudou chybět pódiové iluze, čtení myšlenek ani společně provedená kouzla s publikem – to vše nabízí představení, které sahá daleko za hranice lidské představivosti a vítá diváky ve světě, kde nerozeznají realitu od iluze.

C’est la Magie je zbrusu nová show, ve které se spojilo pět nejlepších iluzionistů dnešní doby. Těšit se můžeme na nejnovější technologie, světelné efekty, působivou scénu i kostýmy - to vše posouvá kouzelnickou tradici o notný kus dál.

Luis de Matos
Původem z Portugalska, držitel mnoha ocenění mezi které patří např.: „Magician of the Year“, „The Merlin Award“ nebo „The Devant Award“. Je zapsán v Guinessově knize rekordů s trikem, který provedl s 52 tisíci diváky při otevření fotbalového stadionu v Portugalsku.

Darcy Oake
Mladý kanaďan se dostal do celosvětového povědomí díky soutěži America’s Got Talent. Vystupoval pro Královnu Alžbětu II. na oslavě jejích 90. narozenin, kdy okouzlil královskou rodinu natolik, že byl pozván i na privátní společnou večeři.

Yu Hojin
Nejmladší člen show je vítězem Stage Grand Prix FISM 2012 a držitel ceny „Magician of the Year“. Mistr manipulace a miláček publika je z Jižní Koreje, aktuálně ho můžete vidět v letošní sérii America’s Got Talent.

James More
Známý iluzionista z Velké Británie se proslavil nejsledovanějším vystoupením v historii Britain’s Got Talent. Jeho videa na youtube patří mezi ta nejvirálnější vůbec! Tento charismatický iluzionista okouzluje svými vystoupeními celý svět již řadu let.

Enzo Weyne
Jeden z nejaktivněji vystupujících iluzionistů, vystoupil ve více než 30 zemích po celém světě. Do Prahy přijede z Francie a je držitelem cen: „Best Magic Show“ nebo „Madrake D‘OR”.

Představení C’est la Magie, které bude tlumočeno do češtiny, bude v Praze k vidění od 27. až 29. ledna 2023 v Kongresovém centru Praha.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top