Detail info
Close

OHANA HOROR CIRKUS - POSLEDNÍ NÁDECH

OHANA HOROR CIRKUS - POSLEDNÍ NÁDECH

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

OHANA HOROR CIRKUS - PRVNÍ ČESKÝ HOROROVÝ CIRKUS
POSLEDNÍ NÁDECH - NOVÁ SHOW 2023
Velehrozné publikum, pro letošní rok jsme si připravili nový mezinárodní program s umělci z Keni, Mongolska a České republiky!
Program plný symbolů problematiky lidstva v postapokalypse. Téma show diváky přenese do momentu katastrofy lidstva a její boj o přežití. Střídat se bude morální zásada a prostředky civilizace jak ustát nový život a ukořistit tak pro sebe to nejdůležitější s poznáním nových znetvořených bytostí. Pro každého může zpočátku tento symbol představovat něco jiného, nicméně v závěru pochopí, co je tím nejdůležitějším…
Připravili jsme scénu s výběrem výkonů afrických, asijských i evropských umělců. Z řad novinek se můžete těšit na domorodské skákače, ohnivý trinidadský národní tanec, brilantní ekvilibristku, adrenalinové vystoupení na válcích a mnohem víc ve spojení s vašimi oblíbenými tvářemi.
Samozřejmě nechybí náš hororový šílený klaun Špína, který si připravil a nastudoval nové akce, u kterých diváci nebudou tušit, co s nimi zrovna udělá. Chybět nebude i náš sprostý pink klaun Hugo s jeho pořádnou dávkou interakce s vámi!
Těšit se ale můžete i na stálice naší show v novém aranžmá a choreografiích.

Facebook cirkusu www.facebook.com/ohanahororcirkus/
Webové stránky cirkusu www.cirkusohana.cz
Instagram cirkusu www.instagram.com/ohanahororcirkus
Instagram klauna Špína www.instagram.com/matesbrestak

Show je vhodná pro publikum starší 10 let.
Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
držitelé vstupenek do lóží budou usazení personálem podle počtu společně příchozích návštěvníků / každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku / Sleva "50% VOZ., ZTP/P,DOPR." pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro doprovod ZTP/P (jedna osoba) - žádejte na prodejních místech Ticketportal nebo zvolte online v nákupním košíku / bezbariérový přístup ANO

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top