Detail info
Close

LETECKÝ DEN CHEB

LETECKÝ DEN CHEB

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

LETECKÝ DEN CHEB
Víkend 13. a 14. srpna 2022 bude na Letišti v Chebu patřit všem milovníkům moderních i historických letadel. Předběžně svoji účast potvrdila Armáda ČR se svými Gripeny, ve vzduchu se představí české i zahraniční hvězdy akrobatického letectví. Dechberoucí zážitky nabídnou také akrobatické skupiny nebo moderní i historická letadla.

Vstupenky:
ZLATÁ ZÓNA:
O netradiční a originální zážitek se pro návštěvníky Leteckého dne Cheb postará Zlatá zóna. Ta nabízí fanouškům vlastní tribunu s číslovanými sedadly, stánek s občerstvením bez čekání a také samostatnou toaletu. Tribuna je umístěna v bezprostřední blízkosti letištní plochy a diváci mají chvílemi pocit, "že si na letadla mohou opravdu sáhnout". Každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku, bez ohledu na věk. Děti, které nedosáhly věku 15 let, mají 50% slevu (žádejte na prodejních místech Ticketportal.cz nebo zvolte online v nákupním košíku).
Standard:
Vstupenka umožňuje vstup do areálu.
Zlevněný předprodej vstupenek Standard s cenami dospělí 260 Kč a 80 Kč pro děti mladší 15 let končí 31. července 2022, ceny vstupenek od 1. srpna 2022 v předprodeji i na místě: dospělí 300 Kč, děti mladší 15 let 100 Kč.
Děti, které nedosáhly věku 7 let a držitelé průkazu ZTP, ZTP/P mají vstup zdarma bez vstupenky (nevztahuje se na vstup do Zlaté zóny).

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top