Detail info
Close

MARIAN VOJTKO & Prague Lecian Strings

MARIAN VOJTKO & Prague Lecian Strings

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MARIAN VOJTKO & Prague Lecian Strings
Držitel ceny Thálie, představitel hlavních rolí v muzikálech Fantom opery, Ples upírů, Dracula, Bídníci, Monte Cristo, Jekyll & Hyde nebo Baron Prášil. Účinkoval také v představeních Muž se železnou maskou, Kleopatra, Tři mušketýři, Čarodějka, Aida, Polská krev nebo Krysař.
V průběhu koncertu zazní Con te partiro, Bon soir mademoiselle Paris, Hall elua, To je ta chvíle, Some where a další skladby z muzikálů, operní árie, ale i pop žánru.
Délka koncertu 90 minut / Bez přestávky

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
open air / koncert se koná za každého počasí / slevy NE / bezbariérový přístup ANO / vstupenka "ZTP/P " platí pro dvě osoby - pro vozíčkáře či jiného držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod, oba návštěvníci musí do místa konání vstoupit současně a nárok na vstupenku ZTP/P je třeba prokázat příslušným průkazem, každý jiný návštěvník musí mít vlastní vstupenku

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top