Detail info
Close

RUSALKA, Antonín Dvořák / Divadlo F. X. Šaldy

LÉTO POD HRADEM LOKET!
RUSALKA, Antonín Dvořák / Divadlo F. X. Šaldy

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Amfiteátr Loket: 50°11'18.142"N, 12°45'12.109"E
sledujte LÉTO POD HRADEM LOKET!

ANTONÍN DVOŘÁK: RUSALKA
Divadlo F. X. Šaldy
V celé operní tvorbě se nenajde mnoho děl, ve kterých by skladatel hudební básnivostí milostných i náladových lyrických scén, působivou melodikou hlasů i zvukovým koloritem dosáhl takového souhrnu myšlenkové nekonvenční hudební krásy, jako Antonín Dvořák ve své "lyrické pohádce" Rusalka. Vznikla na libreto básníka Jaroslava Kvapila. Výsledkem libretistovy práce byl operní text, jaký v takové básnické čistotě česká opera dosud neznala a který i v tom, co následovalo, byl sotva dostižen. K působivosti i silné dramatické výmluvnosti "Rusalky" přispívá také neobyčejná zvuková barevnost Dvořákovy partitury. Rusalka náleží k vrcholným dílům Dvořákova génia a je opravdovou chloubou české operní tvorby. Vedle Smetanovy Prodané nevěsty je nejhranější českou operou.
INFO: https://cs.wikipedia.org/wiki/Rusalka_(Dvořák)
DETAILY: https://www.saldovo-divadlo.cz/program/detail-predstaveni/r/rusalka
FB: https://www.facebook.com/events/194232592874806/

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup ANO / vozíčkáři a držitelé průkazu ZTP/P zdarma bez vstupenky, rezervace místa na agenturavlny@seznam.cz, doprovod ZTP/P za plnou cenu

-TH-

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top