Detail info
Close

KILLER QUEEN (UK)

KILLER QUEEN (UK)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vynikající britská formace Killer Queen (UK) nemohla z důvodu epidemie Covid 19 navštívit Brno a Zlín v srpnu 2021. V náhradním programu tehdy vystoupila skvělá slovenská formace Queenshow.

Killer Queen přijede v náhradním termínu přesně za rok, a to 24.8. do luxusního Sono Centra a o den později, 25.8.2022 do prostoru architektonicky unikátního Baťova Institutu ve Zlíně.

O koncert je enormní zájem, první vlna zlevněných vstupenek jde do prodeje 10.9.2021 a sleva bude platit do 30.11.21.

Formace Killer Queen vznikla v červnu 1993 a již během dvou následujících let získala masovou popularitu v domovské Británii. V roce 1999 byla skupina oceněna jako Worldwide Best Tribute Band. V dalších letech dobyli podia po celé Evropě a USA, a to včetně velkých sálů a stadionů, jako např. Ahoy Stadium, Waverly Stadium, Brighton Centre, Red Rocks Arena, Austin City Limits, Nottingham Motorpoint Arena a další.
Rok 2019 byl pro kapelu milníkem a dosud nejúspěšnějším rokem. Absolvovali beznadějně vyprodané turné napříč USA včetně zastávek v Red Rocks Arena a Austin City Limits. Jejich show v Huntingdon Paramount Theatre se stala Koncertem roku. V listopadu 2019 navštívili v rámci evropského turné také Bratislavu, kde se uskutečnily rovnou dva koncerty.
V diáři pro další roky jim data rychle mizí, v roce 2020 se chystají na devítitýdenní tour po USA, vystoupí na obřích koncertních podiích a festivalech v UK i různě po Evropě. Zpěvák Patrick Myers říká: „V roce 2021 se vrátíme do Red Rocks, budeme tam už počtvrté. Být pravidelným hostem v této hale je pro nás opravdu pocta, a vyprodat ji ještě větší! Na tom podiu vystupovali Beatles, U2, Springsteen nebo Dylan. Má to tam fakt své kouzlo.“

Nenechte si ujít!

Více informací o show www.killerqueenonline.com 

Info ZTP a ZTP/P:
Sleva pro ZTP a ZTP/P ve výši 20 % formou slevy v nákupním košíku. Vstupenka pro ZTP/P vozíčkáře a jeho doprovod s umístěním v sektoru Sezení za 879,- Kč pro každého - vstupenky objednávejte oproti naskenovanému průkazu na rezervace@ticketportal.cz   

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture KILLER QUEEN (UK)
picture KILLER QUEEN (UK)
picture KILLER QUEEN (UK)
Top