Detail info
Close

Tarja - Christmas Together

Tarja - Christmas Together

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

TARJA a její vánoční koncerty „Christmas Together“ v prosinci 2021!

Letos budou trochu zvláštní Vánoce…taky už jste si tak nějak zvykli zajít si v tom předvánočním shonu do kostela nebo do koncertního sálu a odpočinout si, naladit se a přivodit si sváteční náladu s TARJOU TURUNEN? Její předvánoční turné už tradičně patří do adventního času. Letos je to však jinak! Vzhledem k současné globální pandemii koronaviru a zcela nepředvídatelnému vývoji situace v nadcházejících měsících se TARJA rozhodla své letošní vánoční koncerty vynechat. Rozjezd druhé vlny pandemie a s ní spojené restrikce, navíc různé v různých zemích, zkrátka zcela vylučují vyrazit na Evropské vánoční turné.

Nicméně, TARJA je pilná, na své fanoušky myslí neustále, a tak již naplánovala své „Christmas Together“ Tour na zimu 2021! A tak konec zoufání! Po loňských, naprosto úchvatných a také beznadějně vyprodaných koncertech u nás, odehraje TARJA v příštím roce před Vánoci v ČR hned čtyři vystoupení!

Rocková, operní a metalová diva si pro Českou republiku připravila opět nádherný a originální vánoční set. „Christmas Together“ vánoční tour TARJI TURUNEN je kouzelné, dokáže nás spojit, zahřát u srdce a naše duše pak zpívají. Jsou plné nové energie, naděje a klidu zároveň. Přijďte si užít tyto jedinečná show!

14. 12. 2021, ZLÍN, Kongresové Centrum
16. 12. 2021, PRAHA, Kongresové Centrum
17. 12. 2021, OLOMOUC, Kostel Panny Marie Sněžné
18. 12. 2021, OSTRAVA, Gong

Nenechte si tyto krásné vánoční koncerty ujít!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top