Detail info
Close

ANNA MARIA JOPEK (PL)

JAZZ MEETS WORLD
ANNA MARIA JOPEK (PL)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

POZOR!! DŮLEŽITÉ!! ZRUŠENO!!
Z technických důvodů se přidaný koncert zpěvačky ANNA MARIA JOPEK (PL) v termínu 10. 6. 2021 od 18:00 hodin v místě Divadlo Komedie, Jungmannova 15/1, Praha 1 bez náhrady ruší.
Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na druhý koncert Anny Marie Jopek ve stejném termínu - 10. 6. 2021 - od 19:30 hodin. Kdo tuto možnost nevyužije, může od 11. 6. 2021 vstupenky vracet v místě jejich nákupu.

 Anna Maria Jopek - zpěv / Piotr Nazaruk - flétny, zpěv, efekty / Paweł Tomaszewski – piano / Robert Kubiszyn – basa / Paweł Dobrowolski - bicí

Vokalistka, skladatelka písní, improvizátorka, vášnivá vizionářka. Styl Anny Marie Jopek je fúzí improvizace, polských tradičních soundů a evropské klasické hudby.
Už hezkých pár let komponuje a používá klasických a lidových motivů k nevšedním, mnohotvárným projektům, které přitahují nejvýznamnější hudebníky světa, jako jsou Pat Metheny, Branford Marsalis, Gonzalo Rubalcaba, Richard Bona, Oscar Castro-Neves, Makoto Ozone, Noa, Mino Cinelu a další. Jako vokalistka měla tu čest doprovázet Stinga, Youssou N'Doura, Bobbyho McFerrina, Ivana Linze, Nigela Kennedyho a Dianne Reeves.
Jopek je přesvědčena, že umění představuje spiritualitu naší doby a že hudba je univerzální jazyk, který spojuje lidi všech kultur, přesvědčení a tradic. Věří v krásu a dar naslouchání. Pohybuje se mezi Varšavou a Lisabonem, věnuje se svým dětem a kočkám. Běžet maraton je jejím občasným koníčkem.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture ANNA MARIA JOPEK (PL)

Změny a upozornění

ZRUŠENO: Anna Maria Jopek (PL) 10.06.2021 18:00 Divadlo Komedie, Praha

ZRUŠENO:
Z technických důvodů se přidaný koncert zpěvačky ANNA MARIA JOPEK (PL) v termínu 10. 6. 2021 od 18:00 hodin a v místě Divadlo Komedie, Jungmannova 15/1, Praha 1 bez náhrady ruší.
Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti na druhý koncert Anny Marie Jopek ve stejném termínu - 10. 6. 2021 - od 19:30 hodin. Kdo tuto možnost nevyužije, může od 11. 6. 2021 vstupenky vracet v místě jejich nákupu.

Vstupné se vrací od 11. 6. 2021 následovně:

1/ Platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce
Vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ Platba vstupenek po internetu

a/ Vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

b/ Elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat - vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce.

3/ Platba vstupenek přes benefity
Naskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na e-mail: reklamace@ticketportal.cz.

4/ Platba vstupenek na fakturu
Fakturu spolu s naskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na e-mail: rezervace@ticketportal.cz.

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení

Reklamační oddělení TICKETPORTAL


ZMĚNA: Anna Maria Jopek (PL) 19.01.2021 (původně 6.10.2020) 19:30 Divadlo Komedie, Praha

ZMĚNA:
Díky celosvětovým omezením kvůli koronavirové pandemii se koncert ANNA MARIA JOPEK (PL) v plánovaném náhradním termínu 19. 1. 2021 od 19:30 hodin (původně 6. 10. 2020) a místě Divadlo Komedie, Jungmannova 15/1, Praha 1 přesouvá na nový, náhradní termín: 10. 6. 2021. Místo a začátek koncertu zůstává beze změny.

Zakoupené vstupenky na všechny termíny zůstávají v platnosti a není je potřeba vyměňovat. Komu nový náhradní termín nevyhovuje, může vstupenky vrátit v místě zakoupení do 10. 1. 2021.    
 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení!

P&J Music a Reklamační oddělení TICKETPORTAL


ZMĚNA: Anna Maria Jopek (PL) 6.10.2020 19:30 Divadlo Komedie, Praha

ZMĚNA:
Z důvodu zhoršující se situace s koronavirovou pandemií a současnému nouzovému stavu se koncert ANNA MARIA JOPEK (PL) v plánovaném termínu 6. 10. 2020 od 19:30 hodin a místě Divadlo Komedie, Jungmannova 15/1, Praha 1 přesouvá na nový, náhradní termín: 19. 1. 2021. Místo a začátek koncertu zůstává beze změny.

Zakoupené vstupenky na všechny termíny zůstávají v platnosti a není je potřeba vyměňovat. Komu nový náhradní termín nevyhovuje, může vstupenky vrátit v místě zakoupení do 25. 10. 2020.    
 

Za vzniklou situaci se omlouváme a děkujeme za pochopení!

P&J Music a Reklamační oddělení TICKETPORTAL


Doporučené

Top