Detail info
Close

Petra Janů s kapelou

Petra Janů s kapelou

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Petra Janů od roku 1972 vystupovala v Semaforu a od roku 1977 zpívala se skupinou Pro-rock, se kterou vydala své první album Motorest. Petra Janů se stala ojedinělou rockerkou na naší hudební scéně, v 80. letech spolupracovala s Ondřejem Soukupem a Petrem Jandou. Vznikla komerčně velmi úspěšná alba Jedeme dál a S láskou.... Petra Janů po desce Jedeme dál volně přešla z rockové hudby do vod pop-music. V roce 1987 se poprvé stala „Zlatou slavicí“. Na vrcholu slávy byla právě v osmdesátých letech, kdy nazpívala své největší hity (Už nejsem volná, Moje malá premiéra, Říkej mi, S láskou má svět naději, …). V 90. letech se spíše přeorientovala na muzikály, ve kterých začala hrát, koncertní vystupování omezila a nová alba nevydávala. S příchodem roku 2000 se ale aktivně vrátila na pódia a také obnovila spolupráci s Petrem Jandou a Otou Petřinou. Dodnes koncertuje po republice, aktivně se zapojuje i do různých dobročinných projektů. V roce 2015 se spojila s doprovodnou skupinou Amsterdam.

 

Vystoupení od 20:00 do 22:00 ve středu 8. července 2020. Areál kulturního léta v PVA EXPO PRAHA v Letňanech se otevírá v 19:00.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top