Detail info
Close

Věra Martinová se skupinou Meritum

Věra Martinová se skupinou Meritum

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Z důvodu aktuální epidemiologické situace a vládních nařízení zejména proti neočkovaným divákům jsme opět nuceni přesunout koncert Věry Martinové v Boskovicích z plánovaného termínu 5.12.2021 na nový termín a to 5.5.2022. Snad to již bude naposledy. Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti. Rádi bychom, aby zakoupené vstupenky těm neočkovaným nepropadli a mohli si užít koncert všichni diváci bez rozdílu!

Jedinečný koncert Věry Martinové se skupinou Meritum!

Populární česká zpěvačka, kytaristka a autorka Věra Martinová se skupinou Meritum přijíždí s novým koncertem právě k vám! Královna české country představí nejen své největší hity z posledních více než třech dekád, ale také písničky z novinkového alba Meritum. Právě toto album vyšlo na letos jaře a ve svém žánru se okamžitě stalo hudební událostí roku!

Moc se těším po nějaké době na své posluchače a samozřejmě i na živé vystoupení, které mi moc chybělo. Byla bych ráda, kdyby právě tento koncert se stal pro vás pohlazením v naší bouřlivé době“, říká Věra Martinová.

Diváci uslyší v jejím podání novinky a samozřejmě i hity, které milují: Až na vrcholky hor, Malý dům nad skálou, Pane náš a mnoho dalších! Koncert Věry Martinové má prokazatelně léčivý efekt, tak neváhejte!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top