Detail info
Close

ŠLÁGR PARTA a Duo ARAMIS - OTROKOVICE

ŠLÁGR PARTA a Duo ARAMIS - OTROKOVICE

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

ŠlágrParta a host Duo ARAMIS

ŠlágrParta je fenomén, který se díky TV Šlágr raketově dostal do povědomí desetitisíců diváků, kteří mají rádi melodické písničky a vtipné mluvené slovo. ŠlágrParta ve složení Karel Peterka, Mára, Helena Hamplová a Frankie Zhyrnov v současnosti dobývá česká, moravská a slovenská pódia. 
Repertoár skupiny tvoří vlastní písničky plné energie a dobré pohodové nálady . 
Kombinace moderní hudební tvorby ve stylu pop-dance music spojené s harmonikou a sborovým zpěvem, udělaly ze ŠlágrParty, během krátkého okamžiku, velmi oblíbenou kapelu, která si získala obrovské množství fanoušků. Koncert ŠlágrParty je určen pro všechny věkové kategorie. 
Během dvouhodinového koncertu, plného originálních melodií, /provázených vtipným mluveným slovem/, zazní také největší hity jednotlivých interpretů. /všichni mají svoji úspěšnou sólovou dráhu/ 
Z jejich energické show získá každý divák tak pozitivní náboj, že z něj může ještě dlouho čerpat dobrou náladu. 

Host Duo ARAMIS

Hudební skupinu Duo Aramis tvoří dva kamarádi Vítězslav Murka a Roman Rýdel. Kapela existuje už několik let a můžete ji často potkávat na obrazovkách televize Šlágr. Muzikanti hrají na harmoniku, kytaru a klávesy. Skupina pochází ze Zlína a společně vydali už 3 CD/DVD - Běž za svou láskou, Čekej tiše a Ospalé ráno. Stejně tak je můžete vidět na DVD největších hitů TV Šlágr.
V jejich osobitém podání si můžete užít jak lidové písničky, tak také vlastní tvorbu.

www.slagrparta.cz
https://www.facebook.com/slagrparta/

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top