Detail info
Close

Woodkid

Woodkid

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vzhledem k epidemiologické situaci koncert původně plánovaný na 26.11.2021 je přesunut na nové datum 7.6.2022. Vstupenky zůstávají v platnosti

---

„Chci, aby lidé, kteří poslouchají mé skladby, získali pocit, že jsou hrdinové,“ řekl Woodkid před sedmi lety v době vydání své první desky Golden Age a udělal všechno proto, aby posluchači jeho přání podlehli. Obestřený lesy smyčců, za mohutných úderů bubnů a velkolepých fanfár dechů, nás ve skladbách Iron, Run Boy Run a I Love You uváděl hypnotickým hlasem do děje futuro-středověké fantasy Golden Age: Woodkidova „hledání nespoutaného malého kluka odmítajícího zestárnout uvnitř dospělého muže“.

Woodkidova elektro-akustická hudba má široký záběr a on sám neskrývá, jak hodně ho ovlivnili Nick Drake (ten prý ze všeho nejvíc), Leonard Cohen, Bob Dylan, RufusWainwright, Depeche Mode, Philip Glass, TheShoes a Vivaldi. Jako filmař a fotograf se zase hlásí ke Gus Van Santovi, Wes Andersonovi, WimuWendersovi a francouzské nové vlně na čele s FrançoisemTruffautem a Jean-LucGodardem. Z fotografů zmiňuje nejvíc „hledače neobvyklých míst“ StephenaShoreho.

Vstupenky pro vozíčkáře objednávejte na rezervace@ticketportal.cz s kopií oskenovaného průkazu ZTP.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture Woodkid
Top