Detail info
Close

Slavnosti břeclavského piva 2022

Slavnosti břeclavského piva
Slavnosti břeclavského piva 2022

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Program Slavností se přesouvá na 10. a 11. června 2022. Vstupenky zůstávají v platnosti. Děkujeme za podporu

Milé fanynky, milí fanoušci, ahoj parto!
Je to právě rok, co jsme oznamovali přesun Slavností břeclavského piva na letošní červen. A ani v tom nejčernějším snu jsme si nedovedli představit, že rok se sejde s rokem a budeme v podobné situaci psát opět tyto smutné řádky. Příprava jednoho ročníku trvá řadu měsíců a my jsme se v těchto dnech dostali do nejzazšího momentu, kdy jsme schopni odpovědně připravit festival v celé jeho kráse a kvalitě, na kterou jste od nás zvyklí. 

Vzhledem k tomu, že aktuálně nemáme jakýkoliv výhled, jak by mělo festivalové léto z pohledu Vlády ČR vypadat, přesouváme program letošního ročníku na 10. a 11. června 2022. Děláme to opravdu neradi, jelikož jsme tento ročník připravovali s maximálním úsilím a nemalými náklady více než dva roky. Realita dnešních dní je už bohužel taková a tento krok vnímáme jako nutný a odpovědný vzhledem k okolnostem a zdraví nás všech.

Ale máme i dobré zprávy! Program Slavností se nám povedlo kompletně zachovat a můžete se tak těšit na skvělé koncerty všech interpretů, které jsme vám do téhle chvíli představili. Další informace k přesunu naleznete na webu slavnosti.cz

A protože dobrých zpráv není nikdy dost, máme ještě jednu skvělou na závěr. Slavnosti břeclavského piva v letošním roce proběhnou! V mnoha směrech se bude jednat o unikátní ročník. Vše podstatné odhalíme v následujících týdnech, tak zůstaňte v kontaktu.

Parto, děkujeme vám za důvěru a trpělivost, kterou nám v této těžké době věnujete. Bez ní by Slavnosti břeclavského piva nikdy nebyly tím, čím jsou. Festivalem pro skvělé fanoušky.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top