Detail info
Close

407g z Bohumila Hrabala

Program divadla v Dlouhé
407g z Bohumila Hrabala

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Původní divadelní adaptace vycházející z povídky Bohumila Hrabala Baron Prášil, doplněná o motivy, příběhy i postavy dalších Hrabalových povídek, včetně jeho korespondence. Neobvykle řešený prostor Divadla v Dlouhé (kde vás tentokrát obklopí herci i z nečekaných stran!), samozřejmě s živou hudbou! Poezie, nostalgie i mámivé iluze! Oslava Hrabala jako vypravěče, oslava vyprávění! Ať žije Bohumil!

Padesátá léta 20. století, Praha. Sběrna papíru na periférii se stává dějištěm neobvyklých příhod a přitahuje svébytné postavičky i značně podivné existence. Vedoucího, jenž utíká od strastí světa k umělecké tvorbě, Růženu, která pochází z vyšších kruhů, ale teď jí zbyla už jenom hrobka na Olšanech, postarší tanečnici, kostelníka, tramvajačku... A také Hanťu, svérázného zaměstnance sběrny, tak trochu libeňského „barona Prášila“, komedianta, který vymýšlí historky o lidech ve svém okolí a s velkou chutí je vypráví. Ale v prostředí, kde se hodnotné a vzácné věci proměňují v bezcenný materiál, dochází i bez přispění Hanti k absurdním situacím. Zvlášť, když naše sběrna sousedí přímo se hřbitovem!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top