Detail info
Close

LOLLIPOPZ - VELKÁ SHOW

LOLLIPOPZ SHOW
LOLLIPOPZ - VELKÁ SHOW

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Lollipopz - Velká Show 2023
Naše barevná jízda plná písniček, tancování a bláznivosti pokračuje i v roce 2023!
Po úspěšném turné Lízátková Párty si Anet, Amy, Neli a Annie pro své fanoušky připravily další velkou show nabitou oblíbenými písničkami! Těšit se ale můžete i na zcela nové songy, které budou součástí připravovaného alba, jehož vydání je naplánováno na léto roku 2023. Chcete je slyšet jako první?

Přijďte to s námi rozjet na Velkou Show 2023! Nebudou chybět nové soutěže o náš merch a hlavně pořádná nálož zábavy a radosti, na kterou jste z našich show zvyklí.

STANDARDNÍ VSTUPENKA
zahrnuje vstup na Lollipopz Velkou Show
MEET & GREET VSTUPENKA
zahrnuje vstup na Lollipopz Velkou Show + vstup na uzavřené setkání s Lollipopz po koncertě + unikátní podepsaný Meet & Greet plakát A3 (dospělý doprovod bude na M&G vpuštěn se standardní vstupenkou)
Délka programu: 70 minut (+ Meet & Greet pro držitele M&G vstupenek)

Pořadatelem koncertu je Kawaii Production s.r.o. Své dotazy můžete zasílat na e-mail produkce@kawaiiproduction.cz. Vstupenky prodáváme výhradně přes server Ticketportal.cz. Varujeme před překupníky nabízející předražené vstupenky, u kterých neexistuje záruka pravosti. 

KAŽDÝ NÁVŠTĚVNÍK (dospělý i každé dítě bez rozdílu věku) musí mít platnou vstupenku!
Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz - HOMEtickets!!
Další info:
vstupenky na stání s možností využít sedadla v zadní části / slevy NE / bezbariérový přístup NEUVEDENO / zvláštní sektor pro vozíčkáře a ostatní držitele průkazu ZTP/P NE

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture LOLLIPOPZ - VELKÁ SHOW
picture LOLLIPOPZ - VELKÁ SHOW
picture LOLLIPOPZ - VELKÁ SHOW

Doporučené

Top