Detail info
Close

TATARÁK NA EX

TATARÁK NA EX

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

MILAN ŠTEINDLER A J.A.TRNKA: TATARÁK NA EX
Režie Jiří Antonín Trnka
Hudba Vojtaano
Výprava Jan C. Löbl
Produkce Agentura Point
Hrají
Milan Šteindler a Vojtěch Záveský

Syrový tatarák se nejlépe podává za studena, poctivě naškrábaný a s notnou dávkou pikantního pepře a štiplavé cibule stejně jako sarkastická, ještě syrová stand up comedy Milana Šteindlera!
Krutě upřímné představení pro všechny, kdo ztratili iluze o světě i o životě, ale stejně jako hlavní protagonisté se nebojí realitě hrdě tlemit do ksichtu.
Stand up comedy Tatarák na EX, vznikla když se kamarádi Milan a Jiří Antonín sešli u piva. Po pár půllitrech se jim v hlavě začal rodit nápad na představení, které by divákům ty nejdůležitější potřeby člověka 21. století: cigára, chlast, drogy a sex, podpořené všudypřítomnou depresí, naservírovalo přímo z kuchyně a za syrova.
Všechny tyto veličiny se pak krásně smísí do božsky ochuceného tataráku, který ocení jen ti největší fajnšmekři naší doby.
Ale bacha, musíte ho dát na EX!

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit a vytisknout on-line přímo na ticketportal.cz-HOMEtickets!!
Další info:
Stará Huť 11.10.2019: osoby ZTP/P dle platného ceníku, doprovod jedné osoby zdarma
pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn
rezervace vstupenek ZTP/P: +420 224 091 439, rezervace@ticketportal.cz
Pardubice 14.11.2019: slevy NE / bezbariérový přístup ANO / sekce ZTP/P-DISABLED je určena pro vozíčkáře, držitele průkazu ZTP/P a pro jejich doprovod (jedna osoba)

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

ZRUŠENO: TATARÁK NA EX 14.11.2019 – PARDUBICE

ZRUŠENO:

Představení TATARÁK NA EX plánované na 14. listopadu 2019 v KD Hronovická, Pardubice muselo být bohužel ze zdravotních důvodů na straně hlavního protagonisty ZRUŠENO.

 

Zakoupené vstupenky je možné vracet v místě zakoupení.

TATARÁK NA EX na ticketportal.cz

 

Vstupné se vrací:

1/ platba rezervovaných vstupenek nebo přímý nákup vstupenek u prodejce

vstupné vrací tentýž prodejce – vstupenky není možné vracet na jiném prodejním místě, než na kterém proběhla ÚHRADA vstupenek. V případě zrušeného prodejního místa vrací platbu centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1), kam je vstupenky třeba fyzicky doručit.

2/ platba vstupenek po internetu

a/ vyzvednutí na prodejním místě či obdržení vstupenek poštou - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat- vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

b/ elektronické vstupenky typu HOMEticket - vstupné vrací automaticky centrální kancelář (Politických vězňů 15, Praha 1) návratovou transakcí na tentýž účet, z jakého byly vstupenky uhrazeny. O navrácení platby není nutné žádat- vracení probíhá postupně, a to do 30 dnů ode dne zrušení akce

3/ platba vstupenek přes benefity

oskenované vstupenky spolu s objednávkou je třeba zaslat na email: reklamace@ticketportal.cz

4/ platba vstupenek na fakturu

fakturu spolu s oskenovanými vstupenkami je třeba zaslat na email: rezervace@ticketportal.cz

 

Team Ticketportal


Top