Detail info
Close

AC/DC Tribute Show se symfonickým orchestrem

AC/DC Tribute Show se symfonickým orchestrem

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

AC/DC  Tribute Show se symfonickým orchestrem poprvé v ČR!

Před čtyřiceti pěti lety vyslali AC/DC navýsost nadupaný australský rockový blesk. Mnohokrát obletěl kolem naší planety, zazněl svojí hudbou snad z každého přijímače a z každého televizoru, a také ve stovkách koncertních sálů i stadionů.

HIGHWAY SYMPHONY je rozsáhlá hudební přehlídka, která kombinuje elektrizující australský rock s virtuózním vystoupením velkého symfonického orchestru!

Pojem a duch hudby AC/DC je v této show ztělesněn skupinou EASY DIZZY - oficial tribute band. Dokonalou profesionální úroveň hudebníků ocenil bubeník AC/DC Chris Slade. "Jsou neuvěřitelní..." řekl po skončení prvního společného turné s EASY DIZZY. "Tohle je NEJLEPŠÍ album AC/DC, které jsem slyšel!"

Program show zahrnuje celá období AC/DC. Počínaje obdobím, ve kterém jako žížnivá čára vyletěla přímo z australských garáží a londýnských hospod na světovou scénu hvězda bratrů Youngových a jedinečného Bona Scotta. Odkaz posledně jmenovaného v symfonickém pořadu představil Ital Matteo Giovannone - všeobecně uznávaný jako nejlepší hlas Bona Scotta!

Pokud stále celým svým srdcem milujete skutečný rock... A, konec konců, i pokud chcete pouze poslouchat originální znění AC/DC, orámované neočekávanými symfonickými integracemi – pak je právě Vám určena jedinečná show HIGHWAY SYMPHONY!

Více informace na www.artpartner.cz

Info pro ZTP/P: osoby ZTP/P doprovod jedné osoby zdarma
pro vozíčkáře místa vyhrazena, bezbariérový přístup zajištěn
Vstupenky můžete zakoupit též on-line, zaplatit na Internetu a ihned vytisknout
v pohodlí svého domova - HOMEtickets!!

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

Top