Detail info
Close

VZPOURA NEVĚST

VZPOURA NEVĚST

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

J. Ryšánek Schmiedtová – M. Doleželová: VZPOURA NEVĚST

Hrají: Daniela Šinkorová, Zuzana Slavíková, Kateřina Macháčková, Lída Rašilovová, Miluše Bittnerová / Vendula Fialová, Michaela Sejnová / Natálie Tichánková, Richard Trsťan

Komediální příběh o předsvatebním hledání sebeúcty napsaný ženami nejen o ženách a nejen pro ženy. Vítejte v agentuře Beremese.cz – tradice, profesionalita, pozitivní reference! Budete-li se vdávat, nesmíte zapomenout na nic důležitého: sladit kytici s kravatou ženicha, objednat koláčky a hlavně získat duševní klid a vyrovnanost. Pět žen ve věku od 19 do 70 let a jeden muž se sejdou ve svatební agentuře, aby se připravili na svůj velký Den. Jejich touhy, očekávání a životní osudy vytvářejí vynikající platformu pro bláznivou komedii na téma žena x muž, manželství x svoboda. ...svatba je jedním z nejdůležitějších dnů člověka, především pak ženy. Na svatbu je třeba zhubnout, vybrat správné šaty, které budou ladit se daným odstínem celého dne, zvolit správnou hudbu, sestavit seznam hostů i vhodné menu... Ale především je nutné si uvědomit, zda "ten jediný" je právě tím jediným... Divadlo PALACE připravuje komedii s písněmi "Vzpoura nevěst", která o zmiňované cestě ku dni "D" s humorem, laskavou ironií i typicky českým nadhledem pojednává. Jeviště Divadla PALACE se tak mění na svatební agenturu, či spíše výcvikové středisko pro nevěsty, kde vládne rukou přísnou Dr. Zapletalová v sofistikované interpretaci Zuzany Slavíkové, která na jeden mění ženy v princezny, pro které přijíždí princ (někdy na bílém koni, jindy v mercedesu a občas...).

Režie: Michaela Doleželová Produkce: Divadlo Palace Praha

více info na www.september.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top