Detail info
Close

DĚVČÁTKO - VÁNOČNÍ PŘÍBĚH

Program divadla Studio DVA
DĚVČÁTKO - VÁNOČNÍ PŘÍBĚH

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

DĚVČÁTKO - VÁNOČNÍ PŘÍBĚH

Výjimečný muzikálový projekt s živým orchestrem

Jeden z nepopulárnějších klasických vánočních příběhů o chudém děvčátku prodávajícím sirky se dočkal nového zpracování. Magický příběh na motivy Hanse Christiana Andersena o děvčátku Lucii, které se na Štědrý den touží dostat za štěstím na druhý břeh zamrzající Temže, připravili pro divadlo Studio DVA režisér, autor scénáře a scénograf Šimon Caban ve spolupráci se skladatelem a textařem Kryštofem Markem.

Vánoční muzikál se živým orchestrem, na motivy jedné ze šesti nejkrásnějších pohádek dánského spisovatele, vás přenese škrtnutím zápalky do kouzelného světa přání.

Hrají: Jana Stryková / Zuzana Stavná, Marta Vančurová / Anna Šišková, Ivana Chýlková / Athina Langoská, Petr Stach / Martin Davídek, Monika Absolonová / Martina Placrová, Zuzana Mauréry, Anna Šišková / Lenka Bartošíková / Lucie Novotná, Roman Štabrňák, Peter Strenáčik / Michal Slaný, Kryštof Hádek / Michal Slaný a další

Hudba a texty písní: Kryštof Marek
Scénář a režie: Šimon Caban
Scéna: Šimon Caban
Kostýmy: Simona Rybáková

 

Délka představení: 2 hod. včetně přestávky

Doporučení: pro děti od 7 let

UPOZORNĚNÍ: Do divadla není umožněn bezbariérový přístup.


Světová premiéra 25. listopadu 2013 v divadle Studio DVA 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Doporučené

Top