Detail info
Close

50. ročník GRAND PRIX města Ústí nad Labem v boxu

50. ročník GRAND PRIX města Ústí nad Labem v boxu

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

50. GRAND PRIX města Ústí nad Labem v boxu – 22. – 25.5.2019


Letošní  GRAND PRIX  bude mít velký lesk –Kuba již 3 týdny před finální možností jmenného seznamu potvrdila účast ! Přijedou kubánské hvězdy- 4 aktuální mistři světa.


Trenéři  Rolando Acebal a Enrique Steinner přivezou 8 boxerů tzn. všechny mužské váhové kategorie :


52 kg Yosbany Veitia(mistr světa z Hamburgu), 57 kg Osvel Davis Caballero, 63 kg Andy Cruz(mistr světa z Hamburgu) , 69 kg Roniel Iglesias (2.z MS v Hamburgu, 5.z OH Rio), 75 kg Arlen Lopez (OH vítěz z Ria), 81 kg Julio La Cruz(mistr světa z Hamburgu OH vítěz z Ria), 91 kg Erislandy Savón (mistr světa z Hamburgu a 3 z OH v Riu),  + 91 kg Dainier Peró ( 5 z OH v Riu).


Svou přihlášku již zaslali např. výborní Brazilci, dále Austrálie, africké státy Ghana,Guinea,Seychely, Sierra Leone,  z Asie: Nepál, Tadžikistán
Z Evropy již účast potvrdili Anglie, Arménie, Azerbajdžán, Bělorusko, Rakousko, Holandsko, Finsko, Francie, Maďarsko, Israel, Polsko, Slovensko, Švédsko, Turecko, Ukrajina
GRAND PRIX města Ústí nad Labem, jeden z vrcholných sportovních podniků roku, bude mít prvotřídní lesk! Hlavní ozdobou hvězdného květnového podniku budou boxeři Kuby, jejichž účast na 50. ročníku je již potvrzena.
Kubánská účast je okrasou každé boxerské akce a láká fanoušky. Je rozdíl mít Velkou cenu s Kubou či bez ní.


Turnaj se koná od středy 22. do soboty 25. května v ústecké hale Slunety na Klíši.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top