Detail info
Close

Petr Hapka a jeho potměšilí hosté

Petr Hapka a jeho potměšilí hosté

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

 
Petr Hapka a jeho potměšilí hosté 
 

Koncert mapuje hudební tvorbu Petra Hapky. Připomene nejen ranou písňovou tvorbu pro Hanu Hegerovou, ale také jeho spolupráci s největším tvůrčím partnerem Michalem Horáčkem. Během večera zazní i filmové melodie. Ke spolupráci jsou přizvané osobnosti, které Hapkovy písně interpretovaly v jeho posledním velkém projektu Kudykam. V alternacích vystoupí Kateřina Marie Tichá, Hana Holišová, Ondřej Ruml, Veronika Khek Kubařová, Jan Maxián, Petra Hřebíčková, Jan Sklenář, Lenka Nová, Xavier Baumaxa, Naďa Válová, Jana Lota a další. Zpěváky doprovodí orchestr sólistů v nastudování Petra Maláska.

Délka pořadu: 120 min. bez přestávky

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

ZMĚNA: PETR HAPKA A JEHO POTMĚŠILÍ HOSTÉ 19.10.2022 (původně 3.11.2020, 4.11.2021) – CHOMUTOV

ZMĚNA:

Z technických důvodů se bohužel koncert PETR HAPKA A JEHO POTMĚŠILÍ HOSTÉ v plánovaném termínu 19.10.2022 od 19:00 (původně 3.11.2020, 4.11.2021) v Městském divadle v Chomutově neuskuteční a PŘESOUVÁ se na náhradní termín 24.5.2023. Čas i místo konání koncertu zůstává beze změny.

 

 

Zakoupené vstupenky zůstávají v platnosti a není potřeba je vyměňovat.


 



Děkujeme za pochopení
Reklamační oddělení Ticketportal


Top