Detail info
Close

JAKUB SMOLÍK 60 narozeninová tour, host Petr Kolář

JAKUB SMOLÍK 60 narozeninová tour, host Petr Kolář

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JAKUB SMOLÍK - Tour 60'
speciální narozeninový koncert s Petrem Kolářem
Jakub Smolík letos slaví své životní jubileum. Ač na to nevypadá, oslaví již své šedesáté narozeniny. K tomuto významnému jubileu jsou připravené speciální narozeninové koncerty. Turné "60" je naplánované na říjen a listopad 2019.
Koncertní vzpomínkové ohlédnutí věčného romantika s jeho doprovodnou skupinou přinese poohlédnutí za uplynulými roky a připomene nejednu historku.
V programu zazní největší hity jeho kariéry i duety s Petrem Kolářem, jehož písně také obohatí program koncertu. Právě Petr Kolář složil pro Jakuba Smolíka i současný hit Medový čaj.
V Horažďovicích se navíc mohou návštěvníci těšit na Františka Kasla, jenž byl nejen dlouholetým kapelníkem jeho kapely, avšak i úspěšným autorem mnoha písní jako jsou "Zachraňte milenky" aj.
Fanoušek Jakuba Smolíka tak jistě zažije nevšední, ojedinělý zážitek.
Další informace naleznete na www.jakubsmolik.cz

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
sektory ZTP/P-DISABLED jsou vyhrazeny pro vozíčkáře, pro držitele průkazu ZTP/P a pro jejich doprovod (1 osoba) / každý návštěvník musí mít vlastní vstupenku.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture JAKUB SMOLÍK 60 narozeninová tour, host Petr Kolář
Top