Detail info
Close

Máša a Medvěd

Máša a Medvěd

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Výpravná muzikálová show Máša a Medvěd míří do Prahy
V termínu 5. a 6. října 2019 se v pražském Kongresovém centru uskuteční velkolepá dětská muzikálová show Máša a Medvěd. Především dětští fanoušci se mohou těšit na propracované představení za účasti slavných postaviček z populárního animovaného seriálu, který znají z televizních obrazovek.

Příběh holčičky Máši a bývalého cirkusového artisty Medvěda baví děti i jejich rodiče po celé Evropě, ale i vdalších zemích, jako například v Kanadě. Po obrovském úspěchu, který seriál slaví na televizních obrazovkách, přišli tvůrci s divadelní podobou.
Tu poprvé představí také dětem v České republice. Diváci se mohou těšit na dvě hodiny zábavy v přítomnosti svých hrdinů. Na podiu se představí herci v realistických plyšových kostýmech, ve výpravných kulisách, které přítomné v sále doslova vezmou na dobrodružnou cestu imaginárním světem pohádky.
Muzikálová show slaví úspěch po celé Evropě, kde ji navštívily miliony návštěvníků a nyní přichází i do Prahy.

PRO POHODLÍ DIVÁKŮ

Aby viděli i ti nejmenší ze zadních řad, připravili jsme spoustu nafukovacích polštářků, které si u nás můžete za 50 Kč zapůjčit s vratnou zálohou 100 Kč. Samozřejmě je možné donést si do sálu vlastní polštářek nebo podsedák. Hlediště se směrem k zadním řadám vyvyšuje, ale křesla jsou přeci jen dimenzována na dospělé diváky, my si přejeme, aby děti měly ten nejlepší zážitek.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:

slevy NE / bezbariérový přístup ANO / Pro vozíčkáře a držitele průkazu ZTP/P je vyčleněno 5 míst a dále 5 míst pro jejich doprovod, Parter vpravo / VCHOD A / řada 33 / sedadla 11-20. Vstupenka platí vždy pro dvě osoby, tj. pro vozíčkáře či držitele průkazu ZTP/P a pro jednu osobu jako doprovod.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top