Detail info
Close

METRONOME FESTIVAL PRAGUE 2019

METRONOME FESTIVAL PRAGUE 2019

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Metronome Festival Prague

Vstupenky stále k dostání na www.metronome.cz a také na pokladně v areálu.

Festival Prague je první velký hudební festival konaný v Praze, který nyní zve na svůj 4. ročník. Mezi prvními představenými hvězdami ročníku 2019 jsou Liam Gallagher, někdejší zpěvák a zakladatel legendárních Oasis, britská nadžánrová skupina Morcheeba, němečtí klasikové elektroniky Kraftwerk, skotští psychedelici Primal Scream, polské elektropopové trio KAMP!, kultovní česká kapela Pražský výběr, slovenská post-rocková kapela The Ills nebo comeback české Khoiby. Návštěvníci se můžou dále těšit na Jungle, Blackwave, Annu Calvi, Lauran Hibberd, Ohm Square nebo Katarzii.

Metronome Festival za dobu jeho konání navštívily hvězdy jako jsou Iggy Pop, Foals, Sting, Chemical Brothers, Kasabian, Tom Odell, Ella Eyre, David Byrne, John Cale nebo Massive Attack. Z tuzemské scény vystoupili J.A.R. s gospelovým sborem Maranatha, Ivan Král s Jiřím Suchým, Tata Bojs 30, David Koller s Katarzií, comeback Sexy Dancers a další interpreti. Cestu na něj si jen v loňském ročníku našlo přes 18 000 návštěvníků. www.metronomefestival.cz Letošní ročník Metronome Festival Prague proběhne bezhotovostně (cashless). Platební systém nabízí bezpečné placení na festivalu, kratší fronty, nebo rychlejší odbavení.

Vstupenky VIP
vstupenky navíc zahrnují vstup do VIP zóny s garantovanými top místy na tribuně při hlavní scéně, s vlastním exkluzivním barem a pohodlným zázemím se službami za tribunou a dalšími benefity. Děti do 11 let včetně nebo 140 cm výšky mají vstup zdarma (platí pouze pro vstupenky na stání). Držitelé průkazu pro zdravotně postižené ZTP / P mají zvýhodněné vstupné za 1 290 Kč.. Dítě nad 11 let, až do dovršení 18 let, může využít Junior vstupné za cenu 1 290 Kč.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture METRONOME FESTIVAL PRAGUE 2019
picture METRONOME FESTIVAL PRAGUE 2019
picture METRONOME FESTIVAL PRAGUE 2019
Top