Detail info
Close

SZIDI TOBIAS - koncert

SZIDI TOBIAS - koncert

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

SZIDI TOBIAS 

Koncert slovenské šansonové zpěvačky Szidi Tobias, zpěvačky s podmanivým projevem a hlasem drsným jako Tina Turner a současně sametovým jako Tanita Tikaram. Svým chraplavým a zároveň sametovým hlasem nechává vzduchem poletovat písně plné melancholie, radosti i bláznovství. Její osobitý vklad do světa slovenského i českého šansonu je nepřehlédnutelný.
Doposud nahrála alba:  Divý mak , Punto Fijo, Pod obojím, Do vetra, Ať se dobré děje, 5 Pohromadě, Jolanka a Sedmoláska.
Písně Szidi Tobias jsou plné citu, upřímnosti, radosti a pozitivní energie. Skladatelsky nápaditým, melodickým a propracovaným skladbám dominuje klavír a smyčce. Kritiky je majitelka charizmatického altu označovaná za jeden z nejvýraznějších hlasů na federální scéně, či dokonce za druhou dámu československého šansonu. Členka kultovního Divadla Astorka Korzo ´90 je u nás známá také se spolupráce s dvojicí Hapka a Horáček.

více info na www.september.cz

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top