Detail info
Close

Kryštof JenomPísničkyTour 2022

Kryštof JenomPísničkyTour 2022

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Kryštof JenomPísničkyTour 2022

3. 4. 2022 neděle

Krušnohorské divadlo Teplice od 19:00

Po mnoha letech se kapela Kryštof vrátila do divadelního prostředí a po dvou úspěšných miniturné přidala třetí, které ale na své dokončení muselo čekat více než rok. O to více jej ale kapela i fanoušci na podzim 2021 ocenili, JenomPísničky nabídly v dnešní době tak vzácné a unikátní společné zážitky.

A možná proto se Kryštof rozhodli několik akustických divadelních představení přidat i pro rok 2022! Od 30. března do 11. dubna se můžete těšit na devět koncertů spojených s vyprávěním obohaceným otázkami od diváků. Každý tříhodinový koncert je tak unikátní a kromě povídání nabídne známé i méně známé písně v neobvyklých aranžích včetně novinek z aktuálního alba.

Kapela tak zahájí své turné Halywůd netradičně v divadlech. Bude se hodně hrát, ale i hodně povídat a ... a to bude vše. Po velkolepých stadionech, obřích scénách, ohňostrojích, konfetách a monstrózních led obrazovkách chce Kryštof úplně zpět. Na holé pódium, tam, kde k písničkám potřebujete “jen” španělku, sami sebe a fanoušky. Sází tak také na to, že divadelní koncerty na sezení bude již bezpečná a povolená kultura na jaře příštího roku.

Vst.: 990,- 890,- Kč

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top