Detail info
Close

OSM EUR NA HODINU (Sébastien Thiéry)

OSM EUR NA HODINU (Sébastien Thiéry)

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

SÉBASTIEN THIÉRY: OSM EUR NA HODINU
Režie Antonín Procházka
Překlad Sarah Biderman
Kostýmy Lenka Polášková
Produkce JT PROMOTION s.r.o.
Hrají
Martin Zounar
Martin Kraus
Martina Randová / Daniela Šinkorová
Antonín Procházka / Zbyšek Pantůček

Zběsilá komedie o sobectví i štědrosti
Jacques a Laurence, bohatý buržoazní pár středního věku, zaměstnává na černo podivnou paní na úklid. Rosa je hotová nešťastnice: nejenže se nechá vykořisťovat svými „zaměstnavateli“ a stará se o svého přítele, který se od ní nechá živit, ale každý den se jí přihodí nějaký malér. Jednou ztratí telefon, podruhé si zablokuje krk, třetí den krvácí z nosu…
Řízením osudu se ta smůla přenese na Jacqua s Laurence, kteří se rozhodnou udělat cokoli, aby Rosu a především sebe zachránili od podivného prokletí. Nutno zmínit, že Rosa je ve skutečnosti muž - transvestita. Proč vlastně pomáháme druhým, pakliže nejde o náš vlastní prospěch?
Premiéra: 09.03.2020

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit online přímo na ticketportal.cz - eTickets!!
Další info:
MORAVSKÉ BUDĚJOVICE:
sleva 50% pro držitele průkazu ZTP/P (zvolte v nákupním košíku), nárok na slevu ZTP/P je třeba u vstupu doložit příslušným průkazem
JINDŘICHŮV HRADEC: 
slevy NE / bezbariérový přístup ANO / vstupenka ZTP/P platí vždy pro dvě osoby, pro vozíčkáře a ostatní držitele průkazu ZTP/P a pro jejich doprovod (1 osoba), nárok na vstupenku ZTP/P je třeba u vstupu doložit příslušným průkazem

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture OSM EUR NA HODINU (Sébastien Thiéry)
picture OSM EUR NA HODINU (Sébastien Thiéry)
picture OSM EUR NA HODINU (Sébastien Thiéry)
picture OSM EUR NA HODINU (Sébastien Thiéry)
picture OSM EUR NA HODINU (Sébastien Thiéry)
picture OSM EUR NA HODINU (Sébastien Thiéry)

Změny a upozornění

JAK POSTUPOVAT V PŘÍPADĚ ZRUŠENÝCH NEBO PŘESUNUTÝCH AKCÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19

Parlament České republiky přijal v květnu 2020 zákon č. 247/2020 Sb. (v říjnu 2020 novelizován zákonem č. 448/2020 Sb.), o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí. Tento zákon upravuje vztah organizátorů akcí a jejich zákazníků tak, aby zákazníci nepřišli o své peníze a pořadatelé získali prostor pro vyřešení mimořádné situace, kterou nemohli předvídat a nemohli se na ni připravit.

Společnost Ticketportal se jako prodejce vstupenek řídí pokyny pořadatelů, kteří postupují dle tohoto zákona. Informaci o tom, v jakém stavu je akce, na kterou máte zakoupené vstupenky, najdete v tomto seznamu akcí. Hledejte podle data konání akce, které máte na vstupence. Pokud stav své akce již znáte, najděte si zde, jak máte v daném případě postupovat.

 

POKUD SE NA VAŠI AKCI VZTAHUJE VÝMĚNA PŮVODNÍCH VSTUPENEK NA POUKAZY, V TOMTO NÁVODU NALEZNETE POSTUP, JAK TUTO VÝMĚNU PROVÉST.

 


Top