Detail info
Close

Zkurvení havlisti

Zkurvení havlisti

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Z technických důvodů jsme nuceni představení Zkurvení havlisti z původně plánovaného termínu: 15. 11. 2023 přesunout na nový termín: 19. 12. 2023. Čas začátku představení se nemění. Vstupenky zůstávají v platnosti.

Zkurvení havlisti

Kouzelná komedie o třech mužích, kteří rozumí všemu. Hubert, Bořek a Vladan chodí pravidelně do té naší krásné sauny. Prohřát se, vyplavit toxiny a utužit zdraví. A taky si popovídat. Probrat současnou společnost, politiku, zdravotnictví, ekonomiku, fotbal, autobazary, Evropskou unii, raketové motory, chemické procesy v listech rostlin, kulturu a vatu. Trochu popřemýšlet o tom, kam se ten svět vlastně sype. Se vzrůstající teplotou jejich těl stoupá i jejich nasazení a angažovanost. Chvílemi se rozpálí do běla, jak to dneska známe. Máte-li také zájem o lidstvo, tak přijďte, tihle chlapíci vás nakopnou určitě správným směrem...

Režie: Luboš Balák

Herecké obsazení
Miroslav Hanuš, Michal BumbálekKarel Zima, Tomáš Měcháček

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top