Detail info
Close

Jarní ples Citadely

Jarní ples Citadely

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

K tanci i poslechu Vám na společenském sále zahraje desetičlenná hudební skupina Taneční orchestr KLUB 49, která miluje hudbu, písničky a dobrou náladu. Se svým rozsáhlým repertoárem hrají pro jakoukoliv věkovou kategorii, tak, aby si každý našel své oblíbené písně, ať už je to současná popmusic, rock, bigbeat, latina, disco či jiné. Hlavním hostem večera bude zpěvačka OLGA LOUNOVÁ.  Zahájení plesu se ujmou mladí bubeníci ZUŠ Litvínov „MARCHING BAND“, o taneční vystoupení se postará dívčí taneční skupina „FRIENDS“, absolventky ZUŠ Litvínov.

V Café Baru Vás jistě naplno pohltí rockové „pecky“ z dob nejen minulých, v podání ústeckého rockového tria „ŠTÍHLÁ KOZA“. Kapela je známá svým plným zvukem a charakteristickým zpěvem svého lídra. Uslyšíte to nejlepší od Jimi Hendrixe, Rolling Stones, Deep Purple, Cream, Steve Ray Vaughan, Nirvana, Red Hot Chilli Peppers, 4 non blonds…. prostě samý rockový pecky, sem tam i něco modernějšího.

Moderování  plesu se opět ujme zkušený moderátor Českého rozhlasu MILAN KRÁL. Nebude chybět ani bohatá tombola a ochutnávka vín z Vinotéky Modrý hrozen.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top