Detail info
Close

JIŘÍ BÁRTA - VIOLONCELLO

JIŘÍ BÁRTA - VIOLONCELLO

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JIŘÍ BÁRTA - VIOLONCELLO
Johann Sebastian Bach:
Suity pro violoncello č. 1 G Dur a č. 3 C Dur
host: JOSEF BÁRTA ml. violoncello

JIŘÍ BÁRTA st.
vstoupil na hudební scénu na přelomu 90. let a brzy se dostal do mezinárodní ligy předních violoncellistů. Studoval v Praze u Josefa Chuchra a Mirka Škampy a v Kolíně nad Rýnem u Borise Pergamenščikova. Roku 1991 obdržel cenu Europäische Förderpreis für Musik v Drážďanech a v témže roce také získal Rostropovich-Hammer Award v Los Angeles. Spolupracuje s předními českými a mezinárodními orchestry, dirigenty a komorními tělesy, je pravidelně zván na přední festivaly a pódia (Edinburgh, Berlín, Bratislava, Pražské jaro, Salzburk - Schubert Festival 1997, Teatro Colon, Suntory Hall, Wigmore Hall).
Jeho koncertní počiny z poslední doby zahrnují turné po celém světě, kde spolupracuje nejen s Českou filharmonií a se Symfonickým orchestrem FOK, ale například i s Berlínskými symfoniky ("Koncert tisíciletí"). Jiří Bárta hraje na nástroj Gagliano z roku 1785.
JOSEF BÁRTA ml.
narozen 2008, se učí hře na violoncello od svých šesti let u Kateřiny Hroníkové. V roce 2018 získal 1. cenu na mezinárodní violoncellové soutěži Jana Vychytila v Praze, následovala vystoupení s jeho sestrou klavíristkou Aylou na Hudebním festivalu ve Znojmě či v Martinů sále pražské HAMU, letos pak s Komorním orchestrem České filharmonie ve Valticích. Často vystupuje se svým otcem. Je nadšeným fotografem, jezdí na kole, plave, skáče a dělá akrobatické kousky všude kde to jde i nejde.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete zakoupit a vytisknout on-line na ticketportal.cz - HOMEtickets!
Další info:

sleva 50% pro studenty a pro seniory ve věku 60 let a více - k dispozici na prodejních místech Ticketportal i on-line (v nákupním košíku), nárok na slevu je třeba prokázat u vstupu obecně uznávaným dokumentem opatřeným fotografií / bezbariérový přístup NEUVEDENO

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Galerie

picture JIŘÍ BÁRTA - VIOLONCELLO
picture JIŘÍ BÁRTA - VIOLONCELLO

Změny a upozornění

JAK POSTUPOVAT V PŘÍPADĚ ZRUŠENÝCH NEBO PŘESUNUTÝCH AKCÍ V SOUVISLOSTI S COVID-19

Parlament České republiky přijal v květnu 2020 zákon č. 247/2020 Sb. (v říjnu 2020 novelizován zákonem č. 448/2020 Sb.), o některých opatřeních ke zmírnění dopadů epidemie koronaviru označovaného jako SARS CoV-2 na oblast kulturních akcí. Tento zákon upravuje vztah organizátorů akcí a jejich zákazníků tak, aby zákazníci nepřišli o své peníze a pořadatelé získali prostor pro vyřešení mimořádné situace, kterou nemohli předvídat a nemohli se na ni připravit.

Společnost Ticketportal se jako prodejce vstupenek řídí pokyny pořadatelů, kteří postupují dle tohoto zákona. Informaci o tom, v jakém stavu je akce, na kterou máte zakoupené vstupenky, najdete v tomto seznamu akcí. Hledejte podle data konání akce, které máte na vstupence. Pokud stav své akce již znáte, najděte si zde, jak máte v daném případě postupovat.

 

POKUD SE NA VAŠI AKCI VZTAHUJE VÝMĚNA PŮVODNÍCH VSTUPENEK NA POUKAZY, V TOMTO NÁVODU NALEZNETE POSTUP, JAK TUTO VÝMĚNU PROVÉST.

 


Top