Detail info
Close

Cirque du Soleil Totem under the white Big Top

Cirque du Soleil Totem under the white Big Top

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Vážení zákazníci,

Stejně jako u všech společností působících v oblasti zábavního průmyslu i společnost Cirque du Soleil byla nucena pozastavit veškeré své aktivity pro rok 2020. V rámci těchto opatření byla zrušena show TOTEM, která se měla odehrát v červenci letošního roku.
Společnost Cirque du Soleil však i nadále tvrdě pracovala na tom, aby tuto show mohla uvést v příštím roce, tedy v roce 2021, avšak zhoršující se pandemická situace toto úsilí stěžuje a bohužel není v současné době možné dále pracovat na přípravách show na příští rok. Z tohoto důvodu se společnost Cirque du Soleil rozhodla vracet vstupné v plném výši, a to jak za vstupenky zakoupené na původní show v roce 2020, tak i těm, kteří si své původní vstupenky již vyměnili za poukaz.

Pokud byly původní vstupenky zakoupeny online, budou tyto platby vráceny automaticky zpět na účet, ze kterého byly hrazeny. Toto vracení započne dnem 1. prosince 2020. Počítejte však, prosím, s tím, že provedení refundace a připsání prostředků na účet může trvat až několik pracovních dnů, proto Vás prosíme nepište nám dřív než 8.prosince. Děkujeme.

Pokud byly vstupenky zakoupeny na prodejním místě, je možné je tam i vracet, a to od 1. prosince 2020. Pokud však byly původní vstupenky zakoupeny na prodejním místě, ale již byly vyměněny za poukaz, a to jakýmkoli způsobem, obraťte se prosím na help@ticketportal.cz , kam zašlete Informace o Vaší objednávce včetně čísla účtu, na který Vám vstupné vrátíme. To vše však nejdřive 1. prosince 2020. Do té doby není možné vstupné vracet, ani individuálně řešit Vaše dotazy.

Jménem společnosti Cirque du Soleil se Vám omlouváme a děkujeme za trpělivost. Chápeme, že tato situace Vám mohla způsobit komplikace, ale věříme, že na nás nezanevřete. Sledujte nás na https://www.cirquedusoleil.com/cirqueconnect. Hlavně buďte opatrní a dávejte na sebe pozor. Společně to překonáme.

 

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

CIRQUE DU SOLEIL - AUTOMATICKÁ REFUNDACE

Vážení zákazníci,

dnešním dnem skončil proces automatické refundace Vámi zakoupených vstupenek na akci Cirque du Soleil TOTEM-BIG TOP v objemu přes 40 milionů Kč. Bohužel není v našich silách odpovídat na Vaše dotazy jednotlivě, kdy Vám bude platba připsána. Prosíme Vás, aby v případě, že Vám platba nebude připsána do 10 pracovních dnů, tedy do 22.12.2020, kontaktujte prosím svoji banku. U většiny bank se platba na účtu zákazníka projeví zpětně u data původní úhrady, což je u mnohých z Vás v listopadu a prosinci roku 2019.

Tým Ticketportal.


Top