Detail info
Close

HLEDÁM MILENCE, ZN.: SPĚCHÁ!!!  / Divadlo Artur

HLEDÁM MILENCE, ZN.: SPĚCHÁ!!! / Divadlo Artur

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

JINDRA KRIEGEL A MIROSLAV OUPIC: HLEDÁM MILENCE, ZN.: SPĚCHÁ!!!
Divadlo Artur
Režie Filip Jan Zvolský
Hrají
Bořek Slezáček, Jindra Kriegel, Lucie Linhartová, Eva Decastelo, Kristýna Podzimková, Petr Semerád, Josef Hervert, Vlasta Korec a Radomír Švec

Jaroslav je neúspěšný malíř po padesátce. Po dvaceti letech manželství s podnikatelkou Miladou však na něj přišla druhá míza, a tak se schází s mladou milenkou Anetkou. Se svou manželkou, která jej již ničím kromě peněz nepřitahuje, by se nejraději rozvedl, ale pak by ztratil dobré finanční zázemí.
Mladé milenky, Anetka vůbec není výjimkou, jsou v tomto směru přece dosti náročné a vynalézavé. Jaroslav s Anetkou vymyslí variantu, jak se rozvést a přesto z toho získat dost peněz. Jaroslav by měl svou ženu přistihnout při nevěře, přitom vše zdokumentovat, a pak bude hračkou při rozvodu vysoudit polovinu majetku a její firmy.
Aby měli milenci vše pod kontrolou, vyšlou na Miladu podplacené milence - provokatéry. A to by bylo, aby ji Jaroslav alespoň při jedné nevěře nepřistihl!           
Situační černá komedie s velmi překvapivým koncem přibližuje s humorem a ironií co všechno jsou lidé pro peníze a nové milostné vztahy ochotni udělat.
Délka představení 120 minut

Sleva 20% - pro studenty a pro seniory ve věku 65 let a více - na prodejních místech i on-line na ticketportal.cz (zvolte v nákupním košíku). / Nárok na slevu je třeba u vstupu prokázat obecně uznávaným dokumentem opatřeným fotografií.

Vstupenky v distribuci na prodejních místech Ticketportal a nebo je můžete
zakoupit on-line přímo na ticketportal.cz a ihned vytisknout - HOMEtickets!!
Další info:
slevy NE / bezbariérový přístup NEUVEDENO

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Top