Detail info
Close

SUMMER ARENA 2020 – WANASTOWI VJECY / ANNA K

SUMMER ARENA 2020 – WANASTOWI VJECY / ANNA K

Místo:

Vstupenky

Informace o akci

Projekt Summer Arena 2020 zrušen, vstupené se vrací.

Oficiální prohlášení pořadatele ZDE.

Ticketportal garantuje pravost vstupenek
Na stránkách společnosti Ticketportal si vždy zakoupíte originální vstupenky.
Ticketportal nemůže zaručit pravost vstupenek zakoupených na přeprodejních portálech. Ticketportal s těmito společnostmi nemá nic společného a tento způsob přeprodávání vstupenek nepodporuje.

Změny a upozornění

Summer Arena 2020 – zrušení projektu

 

Oficiální prohlášení ke zrušení projektu Summer Arena 2020:

Je nám to neskonale líto, jsme z toho frustrovaní, ale jiné východisko aktuálně bohužel není. Dnes ráno 13.7.2020 jsme přestali prodávat vstupenky na projekt Summer Arena 2020.

Tento projekt byl postavený tak, že se vždy na jednom místě vybuduje prostorově, technicky a aktuálně i hygienicky velkoryse pojatá aréna (8 500 m2). Aby se Arena dala provozovat, muselo se v každém místě uspořádat více koncertů, aby se náklady na její postavení, provoz a zbourání vč. veškerých doprav rozložily rovnoměrně do těchto koncertů. V opačném případě by vstupenky na každý jeden koncert stály násobky běžného vstupného. Krom těchto nákladů je tady totiž ještě jeden velmi nepříznivý aspekt, a to je aktuální limit počtu diváků. Sečte-li se toto vše dohromady, a neprodá se dostatečný počet vstupenek na každý jeden koncert, nelze tento projekt realizovat. A to nastalo…

Nápad na projekt Summer Arena přišel v době, kdy se každý týden situace vyvíjela velmi příznivě a po týdnech se uvolňovala opatření a s tím i počty osob, které se mohou sejít na jednom místě.

Převládal i pocit, že po několika měsících karantény bude chuť zajít nejen s kamarády na pivo, ale že se v létě budou lidé chtít bavit na koncertech. Nejen že byly zrušeny v podstatě všechny festivaly v jejich původním formátu, ale zrušily se i všechny koncerty zahraničních hvězd, na kterých se část spolupořadatelů Summer Areny měla podílet.

Aktuální situace bohužel není naprosto nakloněna nejen tomuto projektu, ale i jiným podobným aktivitám. Evidentně není chuť chodit na větší koncerty. Odmyslíme-li si přeložené akce, není situace nikterak příznivá. Společenská nálada je aktuálně evidentně tak špatná, že lidé nechtějí hromadně chodit na kulturu a sport. Dávají důraz na přirozený pocit bezpečí. Míří do přírody, a nechtějí se shlukovat ve městech na koncertech. Nezbývá než se s touto situací smířit a brát jí aktuálně jako holý a v dohledné době i možná těžce měnící fakt.

Náhradou za neuskutečněné koncerty nebudou ani vouchery, ani náhradní termíny, ani nabídka jiných akcí!  Dnešním dnem se začínají vracet platby za nákup vstupenek na tento projekt.

Glosující závěrečný komentář ze strany organizátorů…

Prali jsme se s tím, věřili jsme tomu, investovali jsme nemálo prostředků do reklamy, několik týdnů jsme každý den včetně víkendů do noci řešili web stránky, facebook, propagaci, smlouvy na areály, výkresy, technickou dokumentaci, domlouvali podmínky s interprety … a výsledek je „nic“. Nic? Byli jsme naivní? Myslíme si že ne! Alespoň jsme to zkusili. Nechtělo se nám nečinně sedět doma a nadávat na situaci, kterou přinesla aktuální celosvětová zdravotní a ve svém důsledku i ekonomická situace.

Několik týdnů jsme dělali to, co umíme a to co máme rádi. Dali jsme dohromady dle nás skvělou sestavu interpretů, a ti do toho šli naplno. Nikdo nespekuloval! Všichni chtěli hrát!Všichni chtěli bavit sebe i své fanoušky! Ruku v ruce s těmito myšlenkami se podařilo v nestandardně rychlém časovém úseku domluvit i partnery projektu, kteří nejen že tomuto projektu také věřili, ale udělali vše pro to, aby se tento projekt podařil. Všem patří velký dík a všichni na sebe mohou být pyšní!

A co bude dál s tímto projektem? Myslíme si, že rozhodně nezanikne, a že se s ním všichni v budoucnu rozhodně ještě setkáme. Myšlenka je to dobrá, a my se nenecháme otrávit aktuální situací. Na druhou stranu, kdyby tato aktuální situace nenastala, asi by nás to nevyprovokovalo k realizaci tohoto projektu. A abychom nekončili depresivně a negativně…Nejedná se o konec světa  a v nadneseném slova smyslu se v souvislostech s posledním odstavcem dá vlastně konstatovat, že „vše špatné je i k něčemu dobré“. Mějte se dobře, buďte zdraví a buďte na sebe hodní.


Top